ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Κρμέντσικ: «Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να με αγοράσει»!

Κώστας Πετρωτός13 Ιουλίου 2021

Αν υπάρχει μία λίστα πετυχημένων δανεισμών εξαμήνου στον ΠΑΟΚ, ο Μάικλ Κρμέντσικ σίγουρα θα ήταν σε περίοπτη θέση. Ο Τσέχος φορ κατάφερε σε 28 ματς να σκοράρει 9 φορές και να μοιράσει και 6 ασίστ και μαζί να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην μάγκικη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πριν δύο μέρες, με ένα πολύ θερμό μήνυμα αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του.

Έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: «Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ! Ευχαριστώ! Είστε η οικογένειά μου, μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα μου. Ήταν πολύ άσχημο που δεν μπόρεσα να δω τους φιλάθλους στο γήπεδο. Πρέπει να είναι πραγματική κόλαση!».

Το συγκεκριμένο μήνυμα έδωσε την αφορμή για να κάνουμε μία κρούση στον 27χρονο φορ και να μιλήσουμε μαζί του για τον ΠΑΟΚ και το ΕURO 2020 που επίσης είχε παρουσία.

Ο άσος της Μπριζ είχε σημαντικά πράγματα να πει και αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για να τον αγοράσει από την βελγική ομάδα, που όμως ζήτησε χρήματα που ο Σαββίδης δεν ήθελε να πληρώσει. Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα στον Νέλσον Ολιβέιρα δείχνοντας πόσο δεμένος είναι με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Metrosport, την πόσταρε και ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram!


«Προφανώς κόστιζα περισσότερο, κρίμα που δεν έγινε»

-Έστειλες ένα πολύ θερμό μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσω του λογαριασμού σου στο instagram. Μπορείς να μας πεις πώς κατέληξες σε αυτή την κίνηση;

«Το έκανα γιατί οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι γεννημένοι για το ποδόσφαιρο. Σέβομαι τους καλούς ανθρώπους και χωρίς αμφιβολία έπρεπε να τους ευχαριστήσω. Πιστεύω ότι δεν θα με ξεχάσουν, όπως δεν θα τους ξεχάσω κι εγώ».

-Πες μου για τα όσα βίωσες στον ΠΑΟΚ αυτούς τους σχεδόν έξι μήνες που αγωνίστηκες στην ομάδα. Τι κρατάς, ποια είναι τα συναισθήματά σου;

«Τα συναισθήματά μου ήταν ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή. Ήθελα να πετύχω και να κερδίσω τουλάχιστον ένα τρόπαιο, όπως επίσης και να σημειώσω μερικά γκολ. Πιστεύω ότι στο τέλος έκανα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην με ξεχάσουν».

-Θα μπορούσες να φανταστείς το μέλλον σου στον ΠΑΟΚ; Ειδικά αυτό το καλοκαίρι; Ο ΠΑΟΚ πήρε μεν τον Ολιβέιρα αλλά στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή ισχύει μερικές φορές το ποτέ μην λες ποτέ...

«Ο ΠΑΟΚ έγραψε στον ατζέντη μου «σας ευχαριστούμε για όλα» κι ότι προσπάθησαν να με αγοράσουν. Προφανώς κόστιζα περισσότερο από ότι το αφεντικό είχε αποφασίσει να δώσει. Είναι κρίμα που δεν έγινε. Όσον αφορά στον νέο επιθετικό, δεν τον γνωρίζω αλλά του εύχομαι καλή τύχη και να δίνει μάχες για τον ΠΑΟΚ».

«Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τον κόσμο στο πλευρό του για να πάρει ξανά τον τίτλο»

Δεν έμεινε, όμως, μόνο στις αποκαλύψεις σχετικά με την διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ και Μπριζ ο Μάικλ Κρμέντσικ. Τόνισε ποιο είναι κατά την γνώμη του το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει τον τίτλο, ενώ έδωσε και μία ενδιαφέρουσα υπόσχεση στους οπαδούς του Δικεφάλου.

-Πλέον γνωρίζεις τον ΠΑΟΚ, γνωρίζεις το ελληνικό πρωτάθλημα. Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται για να πάρει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο;

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οι οπαδοί του να μπορούν να πάνε στο γήπεδο, νομίζω αυτό είναι όλο...».

-Πες μου και μερικά πράγματα για την παρουσία σου στο EURO 2020 με την Τσεχία…

«Νομίζω ότι κάναμε καλά πράγματα με την Τσεχία στην διοργάνωση, αλλά ορισμένοι Τσέχοι οπαδοί δεν τα εκτιμάνε και είναι κρίμα. Νομίζω ότι παίξαμε καλά παιχνίδια και σε ό,τι με αφορά προσωπικά είχα τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρω, αλλά ποδόσφαιρο είναι και δεν το κατάφερα».

Στο τέλος θέλησε να κλείσει στέλνοντας ένα νέο μήνυμα, αυτή την φορά μέσω του Metrosport.gr, στους φίλους του Δικεφάλου:

«Θέλω να πω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι δεν είναι η τελευταία φορά που είδαν αυτοί εμένα κι εγώ εκείνους. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου αγαπάμε την Ελλάδα και, προς το παρόν τους ευχαριστώ, αλλά θα επιστρέψω κάποια στιγμή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.