Ακρίτα-Βαρδής κατά Μπακογιάννη για μη χρήση μάσκας σε συναυλία!

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Αυστηρή κριτική μέσω Facebook δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης από την Έλενα Ακρίτα και τον Γιάννη Βαρδή.

Αφορμή στάθηκε η παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη χωρίς μάσκα προστασίας, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στη συναυλία της Άννας Βίσση στην Τεχνόπολη.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο Facebook:

«Χωρίς μάσκα ο Μπακογιάννης κι η παρέα του. Χτες Τεχνόπολη στην Άννα Βίσση. Με σχεδόν διακόσια κρούσματα στην Αττική, ο δημαρχος του μεγάλου περιπάτου δίνει και πάλι το λαμπρό παράδειγμα, όπως τότε με το σιντριβάνι της Ομόνοιας»

Κατά του Κώστα Μπακογιάννη ξέσπασε και ο τραγουδοποιός Γιάννης Βαρδής, βλέποντας τις φωτογραφίες από τη βραδιά: «Χτεσινή φώτο. Μάλλον τα μέτρα δεν είναι για όλους. Όσο και να θέλω να σας πιστέψω με κάνετε να αισθάνομαι κουτός. Δεν εστιάζω στα πρόσωπα αλλά στο αποτελεσμα των όσων λετε. Τα πρόσωπα μου ειναι αδιάφορα. Ζω στο ίδιο έργο θεατής απ το 80.

Σε μια περίοδο λοιπόν που ήδη μετράμε σχεδόν 7 μήνες χωρίς δουλειά, Η φώτο αυτη όπως και δεκάδες άλλες μου θυμίζει τον γονιό που λέει στο παιδί του τι δεν πρέπει να κάνει αλλα κάνει τα ίδια μπροστά του. Μόνο που αυτό το παιδί μεγάλωσε και δεν αντέχει αλλη κοροιδία ούτε για τον ίδιο άλλα ούτε και για τα παιδιά του.Μιλάτε για λάθος νοοτροπια οταν εσείς γαλουχήσατε εναν ολόκληρο λαό να σκεφτεται λάθος. Ευθύνη εχουμε και εμείς που σας ψηφίζαμε τόσα χρόνια μπλε,κόκκινους πράσινους μας κάνατε ενα λαό να ζει μεσα στο θυμό ενώ θα μπορούσατε να βοηθήσετε και το τόπο και τους ανθρώπους του τόπου.Μέσα στην απογοήτευση μου θα σας πω πως καταννοώ γιατί δεν μπορείτε.Γιατί απλούστατα σας λείπει το πιο σημαντικό συστατικό για να αλλάξουν τα πράγματα. Και αυτό λέγεται αγάπη!».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.