Κρήτη: Βρήκαν 56χρονη γυμνή, να μυρίζει υγραέριο

Metrosport Team21 Μαρτίου 2022

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Τα παιδιά της 56χρονης που ζουν στη Γερμανία έψαχναν τη μητέρα τους. Σε άθλια κατάσταση την βρήκε η αστυνομία.

Ενώπιον ενός σκληρού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας βρέθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού στην Κρήτη, όταν τα παιδιά μιας 56χρονης γυναίκας που ζουν στη Γερμανία επικοινώνησαν με την αστυνομία επειδή μάταια προσπαθούσαν επί τουλάχιστον τρεις μέρες να επικοινωνήσουν με τη μητέρα τους.

Όπως αποδείχθηκε ο πατέρας τους, ένας άνδρας 62 ετών, είχε ξυλοκοπήσει άγρια τη μητέρα τους που βρέθηκε σοβαρότατα τραυματισμένη και γυμνή μέσα στο σπίτι της, ενώ το σώμα της μύριζε υγραέριο. Χαρακτηριστική της σοβαρότητας της κατάστασης είναι δήλωση αστυνομικού που συμμετείχε στην επιχείρηση, ότι πρόλαβαν την τελευταία στιγμή η υπόθεση αυτή να μην εξελιχθεί σε μια νέα υπόθεση γυναικοκτονίας.

Οι αποκαλύψεις σοκάρουν

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν η αστυνομία ενημερώθηκε μέσω του 112 από τα παιδιά της 56χρονης που ζουν στη Γερμανία ότι η μητέρα τους εδώ και 3 με 4 ημέρες δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους.

Όπως είπαν, όταν ρωτούσαν τον πατέρα τους πού είναι η μητέρα τους εκείνος πάντα έβρισκε δικαιολογίες να τους πει, όπως για παράδειγμα ότι έχει πάρει χάπια και κοιμάται όλη μέρα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έλεγε ότι απουσιάζει από το σπίτι.

Την Κυριακή, οι αστυνομικοί της Φαιστού έκαναν έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν, όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, γυμνή την γυναίκα σε άσχημη κατάσταση σχεδόν με μηδενικό σφυγμό. Όπως περιέγραψε αστυνομικός στο ekriti, "λίγο ακόμα να καθυστερούσαμε και θα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με μία γυναικοκτονία".

Η 56χρονη μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και εκεί οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα πέραν της άσχημης κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει, μύριζε υγραέριο καθώς όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού εντόπισαν ανοιχτό ένα πετρογκάζ και την 56χρονη δίπλα σε αυτό.

Από το Κέντρο Υγείας Μοιρών η 56χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με μώλωπες σε όλο της το σώμα.

Ανοίγουν στόματα

Αναφορικά με τον 62χρονο δράστη, αστυνομική πηγή ανέφερε ότι πλέον τα στόματα ανοίγουν και πως όλοι όσοι έχουν καταθέσει εις βάρος του, μιλούν για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο που έχει επιδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά.

πηγή: thetoc

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.