Κρήτη: «Οι περισσότεροι κάτοικοι ίσως να μην μπορέσουν να κοιμηθούν στα σπίτια τους σήμερα»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου και μίλησε για τον ισχυρό σεισμό που προηγήθηκε στην Κρήτη.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Εργοτέλη και νυν πρόεδρος της Ε.Π.Σ Ηρακλείου, τοποθετήθηκε για τον σεισμό στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

«Τουλάχιστον οι κάτοικοι του Ηρακλείου, δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα, πέρα από τον τρόμο που νιώσαμε από αυτή τη σημερινή εμπειρία του σεισμού. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στα κτήρια και στους δρόμους που έγινε ο σεισμός, 25χλμ μακριά από το Ηράκλειο, στο Αρκαδοχώρι, με πάνω από 500 - 1000 κτήρια να είναι ετοιμόρροπα κτήρια και έναν νεκρό άνθρωπο, έναν φίλο και έναν παράγοντα του ποδοσφαίρου, τον Ιάσωνα Τζαγκαράκη. Γενικότερα επικρατεί στην περιοχή ένας τρόμος, γιατί είναι μια ακολουθία σεισμών που γίνονται τους τελευταίους μήνες και ο σημερινός ήταν πολύ έντονος δημιούργησε ακόμη περισσότερα προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής.»

«Τα πράγματα στη συγκεκριμένη περιοχή, οι κάτοικοι είναι αρκετά τρομοκρατημένοι και δεν πρόκειται να κοιμηθούν σήμερα. Πιθανότητα οι περισσότεροι κάτοικοι να μην μπορέσουν να κοιμηθούν στο σπίτι τους. Ακόμη και στο Ηράκλειο, βγήκαν στις πλατείες γιατί τρομοκρατήθηκαν τόσο πολύ.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.