Κριστιάνο Ρονάλντο: Τέλος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2022

Χωριστούς δρόμους θα... τραβήξουν Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος το απόγευμα της Τρίτης (22/11). Μετά την συνέντευξη του Πορτογάλου στην οποία είχε επιτεθεί κατά... πάντων ήταν δεδομένο ότι θα υπάρξει διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών. 

Η ανακοίνωση της Αγγλικής ομάδας: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κοινή συμφωνία, με άμεση ισχύ. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο περιόδους στο Old Trafford, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του καλή συνέχεια.

Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν την πρόοδο της ομάδας υπό τον Έρικ τεν Χαγκ και να εργαστούν μαζί για να έχουν επιτυχίες εντός γηπέδου".

Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε επίσημη δήλωση λίγο πριν παίξει με την Εθνική Πορτογαλίας κόντρα στην Γκάνα. «Μετά τις συζητήσεις που είχαμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποφασίσαμε να λυθεί το συμβόλαιό μου κοινή συναινέσει. Αγαπώ την ομάδα και τους οπαδούς, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Νιώθω ότι έχει έρθει η ώρα για να ψάξω μια νέα πρόκληση. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Γιουνάιτεντ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.