Κριστιάνο Ρονάλντο: Ενας μύθος ετών 35

Χάρης Εμμανουηλίδης05 Φεβρουαρίου 2020

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο, κλείνει σήμερα (5/2) τα 35 του χρόνια. 

Ενα παιδί το οποίο πήρε το όνομα του από τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ρόναλντ Ρίγκαν.

Τι και αν σήμερα βάζει το 35ο κεράκι του στην τούρτα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συνεχίζει να παρελαύνει στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, δίνοντας την μία ποδοσφαιρική παράσταση μετά την άλλη.

Ο πατέρας του πέθανε εξαιτίας των χρόνιων προβλημάτων που του προκάλεσε το αλκοόλ. Από τα παιδικά φτωχικά χρόνια, στην Σπόρντινγκ Λισσαβώνας, μετά στην «αγκαλιά» του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Από το Ολντ Τράφορντ απογείωσε τις ποδοσφαιρικές του μετοχές και πήρε μεταγραφή για την Ισπανία, και έγινε «βασιλιάς». Από την Ισπανία και τους «Μερένχες» όπου έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην Ιταλία για την Γιουβέντους με την οποία συνεχίζει να παρελαύνει.

830 συμμετοχές, 623 γκολ και ένας τοίχος γεμάτος βραβεία και κύπελλα. Αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ένας 35αρης με ψυχή 20χρονου.

Ο ίδιος μας δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός. Πριν λίγες ημέρες σκόραρε το 50ο γκολ του γκολ με την Ιταλική ομάδα σε 70 παιχνίδια δημιουργώντας τον δικό του μύθο.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους παίζει μπάλα και εκτός γηπέδων καθώς μόνο από το Instagram (μέσω της προώθησης προϊόντων) ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε 47,8 εκατ. δολάρια για το 2019. Κατά μέσο όρο το κάθε post που έκανε, γέμιζε τον τραπεζικό του λογαριασμό με 975.000 δολάρια.

View this post on Instagram

Always with me ?‍?‍?❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.