Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν μπορεί να δηλωθεί αν δεν φύγει ένας από τους ξένους της Αλ Νασρ

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2023

ΟΚριστιάνο Ρονάλντοπλέον είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Αλ Νασρ και αφού παρουσιάστηκε σε μια μεγαλειώδη γιορτή, προπονείται πλέον υπό τις οδηγίες του Ρούντι Γκαρσία. Ωστόσο το ντεμπούτο του φαίνεται ότι θα αργήσει.

Πρώτον ο Πορτογάλος «κουβαλάει» τιμωρία δύο αγωνιστικών από την αγγλική Ομοσπονδία όσο ήταν ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπειτα υπάρχει κανονισμός στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας που του απογορεύει να παίξει. 

Πιο συγκεκριμένα για να δηλωθεί ο CR7 η Αλ Νασρ πρέπει να πουλήσει, δανήσει ή αποδεσμεύσει έναν εκ των Οσπίνα (Κολομβία), Γκονζάλες (Ισπανία), Κονάν (Ακτή Ελεφαντοστού), Λουίς Γκουστάβο (Βραζιλία), Ταλίσκα (Βραζιλία), Πίτι Μαρτίνες (Αργεντινή), Μασαρίποβ (Ουζμπεκιστάν), Αμπουμπακάρ (Καμερούν).

Ενώ τα δημοσιεύματα για πρώην συμπαίκτες του Πορτογάλου που ζητάει ο ίδιος να αποκτηθούν συνεχίζονται, σήμερα προστέθηκε σε αυτά και το όνομα του Πέπε. Σίγουρα η Αλ Νασρ θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς Ευρωπαίους ωστόσο θα πρέπει να αποδεσμευτούν αντίστοιχα κάποιοι από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.