Κριστιάν Γκάνεα: «Ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη»

Γιώργος Στράντζαλης15 Αυγούστου 2020

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Την πρώτη του προπόνηση με την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε σήμερα (15/08) το πρωί ο Κριστιάν Γκάνεα

Ο Ρουμάνος έφτασε στα 3-5 Πηγάδια μαζί με τον Λούκας Σάσα και αμφότεροι μπήκαν κατευθείαν στο προπονητικό πρόγραμμα, αυξάνοντας έτσι και τις επιλογές για τον Μίκαελ Ένινγκ.

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Αρη μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, που βρίσκονται στα 3-5 Πηγάδια, για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, καθώς και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση του Αρη, ήμουν πολύ θετικός για να έρθω. Έκανα την έρευνά μου για την ομάδα. Ξέρω πόσο... τρελός είναι κόσμος της. Γενικά είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται στον Αρη", είπε. 

Για το αγωνιστικό του προφίλ:

“Παίζω στα αριστερά, αλλά είμαι πολύ επιθετικός μπακ. Μου αρέσει να βγαίνω μπροστά και να σεντράρω, να συμμετέχω στην επίθεση ως παίκτης... έκπληξη ερχόμενος από πίσω".

Για το αν μίλησε με άλλους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα προτού πάρει την τελική του απόφαση, απάντησε: "Μίλησα με τον Γκάμπριελ Τόρζε (ΑΕΛ) όπως και με τον Χουλιάν (σ.σ. Κουέστα). Έψαξα και είδα επίσης ότι η πόλη είναι εκπληκτική, ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Το περιβάλλον είναι ιδανικό". Καταλήγοντας, ο Κριστίαν Γκάνεα αναφέρθηκε στην παρουσία του Άγγελου Χαριστέα στην ομάδα: “Τον γνώριζα και από πριν, από το γκολ του στον τελικό του Euro 2004 με την Πορτογαλία (σσ γέλια)”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.