Κρίσιμη συνάντηση παρόντος Ευγενίου για τον Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης16 Ιουλίου 2020

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα συμφωνίας των ανθρώπων του Ηρακλή με τους αντίστοιχους της Τρίγλιας και δη τον Στράτο Ευγενίου για τη μετονομασία της ομάδας. Την ώρα που στην ομάδα της Χαλκιδικής ο… περίγυρός της κάνει λόγο για προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου, σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί ο ΠΟΤ, δίχως να υπάρχει εμπλοκή με τους κυανόλευκους, στον Ηρακλή επιταχύνουν τις διαδικασίες για διευθέτηση των νομικών ζητημάτων και εκκρεμοτήτων. 

Για αυτό το λόγο έγιναν συναντήσεις των νομικών του Ηρακλή κ.κ Γιάμπαστου και Ελευθεριάδη, τόσο μεταξύ τους όσο και με τους αντίστοιχους της Τρίγλιας. Μία τέτοια άκρως σημαντική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα, όπου το παρών εκτός των νομικών επιτελείων των δύο πλευρών θα δώσει και ο μεγαλομέτοχος του ΠΟΤ, Στράτος Ευγενίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» ο κ. Ευγενίου ζήτησε διασφαλίσεις από τους ανθρώπους του Ηρακλή, όχι μόνο για το ποσό που ζήτησε να λάβει-σε βάθος χρόνου- αλλά και για τις κινήσεις που γίνονται από τον Ηρακλή για πιθανή μετονομασία της ομάδας, με τις όποιες φορολογικές και νομικές αλλαγές πρέπει να γίνουν.

«Ούτε μία στο εκατομμύριο» Κατηγορηματικός ότι ο ΠΟ Τρίγλιας θα πορευτεί μόνος και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο παρουσιάστηκε μιλώντας στην ΕΡΑ ο πρόεδρος της ομάδας Σταυρός Σγουρής. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να δώσουμε τον ΑΦΜ στον Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα όμως δεν έχει τους ανθρώπους και βέβαια τα χρήματα, που χρειάζεται περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει πρωταθλητισμό στη νέα Β’ Εθνική, στον βόρειο όμιλο φέτος. Ο Καράογλου κάνει την δουλειά του, υπουργός, βουλευτής και Ηρακλής είναι,, δεν έχει όμως αυτός τα λεφτά να τα βάλει και εμείς κοιτάμε την ομάδα της πόλης μας, δεν μπορούμε να την διαλύσουμε, έτσι, απλά και μόνο για τον Ηρακλή. Το καλοκαίρι, μπορεί και τον Σεπτέμβριο, ίσως πάμε Ιταλία να παίξουμε φιλικό με κοτζάμ Νάπολη, του Κώστα Μανωλά! Έχει μεγαλώσει, ψήλωσε πολύ πια η Τρίγλια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.