Κρίσιμη νίκη της Έβερτον που «βύθισε» την Νότιγχαμ (pic)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου21 Απριλίου 2024

Η Έβερτον ήταν η μεγάλη νικήτρια του αγώνα... έξι πόντων με την Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 και έφτασαν τους 30 βαθμούς, αφήνοντας την αντίπαλό της στους 26, έναν πόντο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τον δρόμο για την μεγάλη επιτυχία άνοιξε ο Γκέιγ στο 29΄, ο οποίος με όμορφο μακρινό σουτ βρήκε τη γωνία της εστίας και έγραψε το 1-0. Λίγο πριν από το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γιανγκ μέσα στην περιοχή, ενώ διαμαρτυρίες υπήρξαν και για ένα τάκλιν του ίδιου παίκτη στον Χάτσον Οντόι στο β΄μέρος. Παρόλα αυτά εκείνη που βρήκε ξανά δίχτυα ήταν η Έβερτον. 

Στο 76΄ο ΜακΝίλ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι κι από εκεί στα δίχτυα. Την χαρά στις τάξεις της Έβερτον μετρίασε ο τραυματισμός του Μπέτο στο κεφάλι που αναγκάστηκε να αποχωρήσει με φορείο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έβερτον: Πίκφορντ, Γιανγκ, Ταρκόβσκι, Μπράνθγουεϊτ, Μικολένκο, Χάρισον, Γκέιγ, Γκόμες (67' Γκάρνερ), Μακνίλ, Ντουκουρέ, Κάλβερτ-Λιούιν (67' Μπέτο (90' Τσερμίτι)

Νότιγχαμ: Σελς, Γουίλιαμς, Νιακατέ, Μουρίλο, Άινα, Ντομίνγκες (80' Γέιτς), Ντανίλο (80' Ριμπέιρο), Ρέινα (53' Ελάνγκα), Γκιμπς-Γουάιτ, Χάντσον-Οντόι (80' Οριγκί), Γουντ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.