Κρίσιμη μέρα για τον Καμαρά, καθησυχαστικοί οι Μαυριτανοί

Γιώργος Στράντζαλης13 Οκτωβρίου 2021

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να γίνει η απαραίτητη εκτίμηση του τραυματισμού, που αποκόμισε στον αγώνα με την Τυνησία, και από το ιατρικό επιτελείο του Αρη

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από το ιατρικό τιμ της Μαυριτανίας το χτύπημα που δέχτηκε ο Καμαρά στον αστράγαλο δεν είναι τόσο σοβαρό που να θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή του στον αγώνα της Δευτέρας με τη Λαμία. 

Ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να τσεκάρουν οι ίδιοι το τραύμα του 26χρονου επιθετικού και αναλόγως θα δώσουν στον Άκη Μάντζιο το “ΟΚ” για να τον υπολογίσει στο βασικό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει ο έλληνας τεχνικός να αναζητήσει τις εναλλακτικές του επιλογές.

Στο μεταξύ, οι Μπερτόγλιο, Μαντσίνι και Ιτούρμπε για δεύτερη σερί προπόνηση ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα και έχουν θέσει εαυτόν στον προπονητή τους, “φορτσάροντας” για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. 

Ειδικά οι δύο Αργεντινοί, που δεδομένα διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, καθώς η ταυτόχρονη απουσία τους στον αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν αισθητή και έβαλε δύσκολα στον Αρη στο κομμάτι της δημιουργίας και της μεσοεπιθετικής λειτουργίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.