Κρίσιμη μέρα για Σούντγκρεν, κρίνεται το μέλλον του στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης20 Δεκεμβρίου 2021


Ενώπιον της διοίκησης και δη, του Θόδωρου Καρυπίδη, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και στη συζήτηση που θα γίνει με τον ποδοσφαιριστή δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις και για το μέλλον του στην ομάδα. Για την ακρίβεια ακόμη κανείς δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα στη συνεργασία του με τον Αρη, είναι ωστόσο ξεκάθαρο πως οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν διαταραχτεί εκ νέου, μετά το σοβαρό -όπως αποδεικνύεται – ζήτημα που έχει προκύψει.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο απ’ όλα τους Κιτρινόμαυρους είναι η στάση, η διαχείριση αν προτιμάτε, του θέματος από τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αφού πήρε άδεια να μην ταξιδέψει με την αποστολή στο Ηράκλειο, για να είναι δίπλα στη γυναίκα του στη γέννηση του πρώτου παιδιού του, δεσμεύτηκε ότι θα ταξίδευε ανήμερα του αγώνα με τον ΟΦΗ για να δώσει κανονικά το παρών. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, ο ποδοσφαιριστής βρήκε δικαιολογίες και τελικά ο Θόδωρος Καρυπίδης τον κάλεσε σε απολογία για σήμερα αποφασίζοντας ταυτόχρονα ότι πρέπει να μείνει… στην κερκίδα στον σημερινό αγώνα με τον Ιωνικό.

Ασφαλώς πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη, αφού ο Σούντγκρεν είναι από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας και απολύτως απαραίτητος αλλά σε κάθε περίπτωση σημασία έχει το σύνολο, οι κανονισμοί μίας ομάδας, και όχι ο ένας. Το συμβόλαιό του με τον Αρη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, τα σενάρια για μεταγραφή του εντός συνόρων έχουν αρχίσει να φουντώνουν και δεν αποκλείεται στο σημερινό ραντεβού για την απολογία του να ξεκαθαρίσει (και) το μέλλον του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μέχρι πρότινος ο Σουηδός ήταν στο πλάνο των άμεσων ανανεώσεων και ήδη έχει δεχτεί από τον Αρη πρόταση. Δεν αποκλείεται όμως τα δεδομένα να αλλάξουν και οι διαφωνίες, ακόμα και επί των χρημάτων που αξιώνει σε ένα νέο συμβόλαιο με τον Αρη ο Σουηδός, να οδηγήσουν σε χωρισμό. Οι Κιτρινόμαυροι πάντως προετοιμάζονται και έχουν “βγει” ήδη στην αγορά και αναζητούν δεξί μπακ με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.