Κρίσιμη η σημερινή μέρα για τον Αρη! 

Μάνος Χατζάκης27 Οκτωβρίου 2020

Με κάθε... επισημότητα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν στον Αρη την προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε πρώτο πλάνο τίθενται από σήμερα τα τεστ κορωνοϊού, ωστόσο η ομάδα λειτουργεί με την ψυχολογία ότι θα αντιμετωπίσει κανονικά τους Αρκάδες.

Χθες, παίκτες και τεχνική ηγεσία είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν για μερικές ώρες, όμως, από σήμερα επιστρέφουν -κανονικά- στις προπονήσεις. Οι επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από τον ιό θα απουσιάσουν από το “Δασυγένειο”, ωστόσο -βάσει προγράμματος- θα υποβληθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας σε νέα τεστ και θα αναμένουν τα αποτελέσματα, που θα βγουν εντός λίγων ωρών. Την ίδια διαδικασία πρόκειται να ακολουθήσουν και τα τρία μέλη του staff, που επίσης έχουν νοσήσει.

Ο Ακης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι απόλυτα υγιείς, μπαίνουν στο γήπεδο με ψυχολογία επίσημης αναμέτρησης, ευελπιστώντας ότι η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης θα διεξαχθεί κανονικά. Αυτή είναι και η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι δεν θα ήθελαν να υπάρξει νέα αναβολή, όπως έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Αποφασίζει η υγειονομική επιτροπή

Σε ανοιχτή γραμμή με την υγειονομική επιτροπή είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερώνουν για την πορεία των κρουσμάτων, αλλά και να ενημερώνονται για το πρωτόκολλο όσον αφορά την πιθανή διεξαγωγή της αναμέτρησης με την ομάδα της Αρκαδίας. 

Η σημερινή μέρα θα κρίνει πολλά, όσον αφορά την τέλεση της κυριακάτικης αναμέτρησης, καθώς αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα των covid τεστ. Την τελική απόφαση, πάντως, θα λάβει η υγειονομική επιτροπή, ενώ ενήμερα για τις εξελίξεις θα είναι, βέβαια, και η διοργανώτρια αρχή. Στον Αρη, πάντως, θα ήθελαν να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν νόσησαν από κορωνοϊό, θα υποβληθούν την προσεχή Πέμπτη σε covid τεστ και, αν συνεχίζουν να είναι υγιείς, τότε δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.