Κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στην SL 2 -Πληθαίνουν οι φωνές για διακοπή του πρωταθλήματος

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης διαλύει στην κυριολεξία, την κατηγορία που ο ίδιος δημιούργησε με τη σημερινή μορφή της και μάλιστα είχε εξαγγείλει με στόμφο ότι θα αποτελέσει πρότυπο επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ενώ από τα 63 εκατομμύρια ευρώ που θα μοιραστούν από το Στοίχημα στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλει, προβλεπόταν, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση (με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα), τα 8,7 να δοθούν στη Super League 2, πριν από μία έβδομάδα τα “έκανε” 5,1 και χθες ανακοίνωσε ότι τελικά θα δοθούν... 1,7!!!

Η σκανδαλώδης απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να κόψει σημαντικό ποσοστό από τις χρηματοδοτήσεις του στοιχήματος έχει ήδη προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις σε ομάδες της Super League 2 που σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο το Πρωτάθλημα να διακοπεί.

Για τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (2/2) έχει προγραμματιστεί Δ.Σ. στη SL 2 και υπάρχουν πολλές “φωνές” που ζητούν την αναστολή του Πρωταθλήματος, κάτι μάλιστα που είναι κι αρκετά πιθανό να συμβεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.