Κρίσιμη γενική συνέλευση στον Εθνικό Μετεώρων

Χρήστος Λιάπης07 Ιουνίου 2020

Η πιο κρίσιμη γενική συνέλευση από την ίδρυση του Εθνικού Μετεώρων θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο την Δευτέρα 8 Ιουνίου και ώρα 19:30. 

Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Δημήτρης Ξανθόπουλος και τα μέλη της διοίκησης καλούν όλους και τα μέλη της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών και ο γενικός αρχηγός Κωνσταντίνος Ματσούκης τόνισε: Κάνω έκκληση στους παλιούς παράγοντες που διετέλεσαν στα διοικητικά πόστα κατά καιρούς και στους βετεράνους ποδοσφαιριστές να παραβρεθούν. Αναμένεται να δώσει παρών και ο φίλος της ομάδας. Ευστάθιος Κερασίδης που είναι ένας από τους βασικούς οικονομικούς παράγοντες της ομάδας.

Τα θέματα της γενικής συνέλευσης είναι απολογισμός, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, πρόταση και τοποθέτηση μελώ, εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής και αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου απευθύνονται σε όλους τους συμπολίτες και κατοίκους όμως ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά ώστε να πλαισιώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού συλλόγου. Ο Εθνικός θα αγωνίζεται και την νέα περίοδο στην β' κατηγορία της ΕΠΣΜ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.