Κρίσιμες μάχες ΠΑΟΚ και Άρη για την παραμονή

Αχίλλειος Έξαρχος29 Φεβρουαρίου 2020

Έπειτα από πολυήμερη διακοπή για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και των πρώτων αγώνων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 επανέρχεται σήμερα (29/2) η Basket League στην αγωνιστική δράση με τις αναμετρήσεις για την 19η αγωνιστική.

ΠΑΟΚ και Άρης συνεχίζουν τον αγώνα επιβίωσης με στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει κρίσιμες εκτός έδρας αναμετρήσεις για αμφότερους.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος δοκιμάζεται στις 3.30 μ.μ. στη Λήμνο απέναντι στον Ήφαιστο, ενώ την ίδια ώρα ο Άρης θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο από τον Κολοσσό.

Περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν ούτε για τους «ασπρόμαυρους», ούτε για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός Κώστας Μέξας, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνα Πρωταθλήματος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Μαργαρίτης και Μπράουν ταλαιπωρήθηκαν μεσοβδόμαδα από κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο, τελικώς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Στον Άρη, ερωτηματικό αποτελεί ο Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος ακολούθησε μεν την αποστολή στη Ρόδο, ωστόσο, η συμμετοχή του στο ματς με τον Κολοσσό θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 22/2
Ρέθυμνο-Λαύριο 75-77

Σάββατο 29/2
Πανιώνιος-ΑΕΚ 15:30 Ert Play 1
Ήφαιστος Λήμνου-ΠΑΟΚ 15:30 Ert Play 3
Kολοσσός Ρόδου-Άρης 15:30 Ert Play 2
Παναθηναϊκός-Λάρισα 17:00 COSMOTE Sport 4
Περιστέρι-Προμηθέας 17:45 ERT Sports

Κυριακή 1/3
Ηρακλής-Ιωνικός Νίκαιας 16:45 ERT Sports

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.