Κρίσιμες αγωνιστικές για την άνοδο στη SL2

Metrosport Team05 Ιουνίου 2022

Σε δύο αγωνιστικές ολοκληρώνεται το Πρωτάθληµα ενός γύρου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για την άνοδο τεσσάρων από τις επτά οµάδες στη Σούπερ Λιγκ 2.
Την Κυριακή για την 6η αγωνιστική θα παίξουν:
Παναχαική-Ρουφ,
Ηρακλής Λάρισας-Αγροτικός Αστέρας
Ηλιούπολη-Προοδευτική

Tην τελευταία αγωνιστική θα παίξουν:
Ηλιούπολη-Ηρακλής Λάρισας,
Προοδευτική-Παναχαική
ΠΑΟ Ρουφ-Μακεδονικός.

Η Παναχαική έχει πάρει το εισιτήριο ανόδου ενώ ο Αγροτικός Αστέρας µε νίκη εκτός έδρας επί του Ηρακλή Λάρισαςθα την ακολουθήσει στη Σούπερ Λιγκ 2. Αν δεν νικήσει ο Αστέρας τότε θα πρέπει να περιµένει και τα άλλα αποτελέσµατα.
Η Προοδευτική µε νίκη επί της Ηλιούπολης εκτός έδρας ανεβαίνει κατηγορία. Αν η Προοδευτική κάνει δύο ήττες µπαίνει σε περιπέτειες ενώ η Ηλιούπολη θα πρέπει να κάνει δύο νίκες και θα δει τι θα έχει καταφέρει σε συνδυασµό µε τα άλλα αποτελέσµατα καθώς µαθηµατικά έχει ελπίδες.
Μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής ο Μακεδονικός θα δει τι θα χρειάζεται στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής εκτός έδρας µε τον ΠΑΟ Ρουφ. Αν ο Αγροτικός Αστέρας νικήσει στη Λάρισα και η Προοδευτική κάνει µια νίκη σε δύο παιχνίδια εξασφαλίζουν την άνοδο τους και για το τέταρτο εισιτήριο θα παλέψουν Μακεδονικός και ΠΑΟ Ρουφ.
Αν ο ΠΑΟ Ρουφ δεν νικήσει εκτός έδρας την Παναχαική τότε ο Μακεδονικός θα θέλει ισοπαλία στο παιχνίδι του µε τον ΠΑΟ Ρουφ.
Αν νικήσει ο ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας την Παναχαική τότε ο Μακεδονικός θα θέλει µόνο νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.