Κρίση στην Πόρτο για πρώτη φορά στην εποχή του Κονσεϊσάο

Πέτρος Χαριζακλής15 Απριλίου 2024

Δεν φαίνεται να διανύει και τις καλύτερες μέρες του στον πάγκο της Πόρτο, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Μάλλον τη χειρότερη κρίση της εποχής του θα λέγαμε, στα επτά χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο των «δράκων».

Η Πόρτο προέρχεται από τρεις διαδοχικές «γκέλες», η τελευταία ήταν το 2-2 με τη Φαμαλικάο μετά τις δύο ήττες από Γκιμαράες και Εστορίλ. Με αυτή την απώλεια βαθμών, η ομάδα του Κονσεϊσάο είναι ισόβαθμη στην 3η θέση με την Μπράγκα στους 59 βαθμούς, ενώ την πλησίασε στους δύο βαθμούς η Γκιμαράες.

Αυτή την κρίση που βιώνει η Πόρτο είναι η μεγαλύτερη στην εποχή του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικού της, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς η τελευταία φορά που η ομάδα του πορτογαλικού Βορρά είχε τρεις σερί απώλειες στο πρωτάθλημα ήταν τον Οκτώβριο του 2016 με προπονητή τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Η τελευταία φορά που η πορτογαλική ομάδα είχε 8 χαμένους βαθμούς από τους 9 διαθέσιμους σε τρία σερί ματς πρωταθλήματος, ήταν πριν 22 χρόνια τη σεζόν 2001-2002. Τότε η Πόρτο είχε προπονητή τον Ματσάντο ενώ μία αντίστοιχη κρίση έγινε τη σεζόν 2013-2014 με δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Πόρτο έφτασε κοντά στην ήττα στο ματς με τη Φαμαλικάο και αν συνέβαινε αυτό θα έφτανε τις τρεις σερί ήττες στην ίδια σεζόν, κάτι που δεν έχει συμβεί από το 1964-1965.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.