Κρίνονται πολλά την Κυριακή σε Α', Β' και Γ' κατηγορία

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

Σπουδαία παιχνίδια περιλαµβάνει το πρόγραµµα της Κυριακής.

Στον  πρώτο όµιλο θα παίξει ο δεύτερος Ελευθεριακός µε τον πρώτο Σµυρναϊκό  Βαθυλάκκου. Αν νικήσει ο Ελευθεριακός θα περάσει πρώτος.

Στον δεύτερο όµιλο η δεύτερη ΑΕ Καλλιθέας που έχει οχτώ βαθµούς υποδέχεται την πρώτη Νίκη Ευκαρπίας που έχει 14 βαθµούς. Η Ευκαρπία και µε ισοπαλία ανεβαίνει στην Α1. Αν νικήσει η Καλλιθέα θα πλησιάσει στους τρεις βαθµούς και θα περιµένει στα δύο τελευταία παιχνίδια µήπως ανατραπεί η κατάσταση.

Στον τρίτο όµιλο η τρίτη Ακαδηµία Νεάπολης (έξι βαθµοί) υποδέχεται τους Ακρίτες που είναι στην πρώτη θέση (δέκα βαθµούς). Στον τέταρτο ο Μακεδονικός Λητής υποδέχεται σε εξ αναβολής αγώνα τη ∆όξα Ασσήρου. Η ∆όξα σε περίπτωση νίκης κατακτάει το Πρωτάθληµα ενώ η Λητή σε περίπτωση νίκης µειώνει τη διαφορά.

Στον πέµπτο όµιλο ο δεύτερος ΠΟ Μαλακοπής (εννέα βαθµοί) υποδέχεται το πρώτο ΙΕΚ ∆ΕΛΤΑ (11 βαθµοί).

Αγώνες στον έκτο όµιλο δεν έχει καθώς ο Ορφέας Σουρωτής έπαιξε στον τελικό κυπέλλου.

Στον πρώτο όµιλο της Β’ κατηγορίας ο τρίτος Οδυσσέας Κορδελιού υποδέχεται τη δεύτερη Οµόνοια Σίνδου.

Στον δεύτερο όµιλο ο τρίτος ∆ΑΣΩ (τέσσερις βαθµοί) υποδέχεται την πρώτη Νικόπολη (11 βαθµοί), ενώ ο δεύτερος Ρουβικωνας έχει πέντε βαθµούς.

Στον τρίτο όµιλο ο δεύτερος Εθνικός Μετεώρων (οχτώ βαθµοί) υποδέχεται την τρίτη Ενωση Συκεών (επτά βαθµοί) ενώ πρώτες είναι οι Ελπίδες Συκεών µε δέκα βαθµούς.


Στον τέταρτο όµιλο η πρώτη ∆όξα Περιβολακίου (οχτώ βαθµοί) υποδέχεται τον δεύτερο Εθνικό Λαγυνών (επτά βαθµοί). 


Στον πέµπτο όµιλο που είναι ο πιο αµφίρροπος η δεύτερη ΑΕΕ Τούµπας (πέντε βαθµοί) υποδέχεται τον πρώτο Ιωάννη Παπάφη (επτά βαθµοί) και ο Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται τον Πυρσό Θεσσαλονίκης (έχουν από τέσσερις βαθµούς). 


Στον έκτο όµιλο ο δεύτερος Αχιλλέας Περαίας (πέντε βαθµοί) υποδέχεται τον πρώτο Ολυµπιακό που έχει προβάδισµα για την άνοδο (11 βαθµοί).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τους αγώνες πλέι άουτ της Β΄ ΑΟΝ Ευκαρπίας-Λύκοι και Αργοναύτης-Ατρόμητος Πλαγιαρίου


Η τελευταία αγωνιστική θα γίνει στη Γ κατηγορία ενώ δεν υπάρχουν πλέι οφ. Από κάθε όµιλο ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι. Ο δεύτερος ΑΟ Μεσήµβριας θέλει ένα βαθµό στον εκτός έδρας αγώνα του µε την πρωταθλήτρια ∆ιάπλαση προκειµένου να ανεβεί κατηγορία διαφορετικά παραµονεύει η Νίκη Νεοχωρούδας που παίζει εκτός έδρας µε τον Μακεδόνα Ευόσµου. 

Σε περίπτωση ισοβαθµίας ευνοείται η Νεοχωρούδα. Στον δεύτερο όµιλο πρωταθλητής είναι ο Φοίνικας Τούµπας. Για τη δεύτερη θέση ο Φοίνικας Σχολαρίου (44 βαθµοί) θέλει εκτός έδρας νίκη επί της ∆ράσης Αρδαµερίου για να ανεβεί κατηγορία, διαφορετικά θα τους προσπεράσουν οι Πρωταθλητές Πεύκων (43 βαθµοί) αν νικήσουν εκτός έδρας την ΑΕΝ Αστραπή. Αν χάσει ο Φοίνικας Σχολαρίου και φέρουν ισοπαλία οι Πρωταθλητές ευνοείται ο Φοίνικας. Στον τρίτο όµιλο ανέβηκαν κατηγορία Αναγέννηση Ν. Επιβατών και Κεραυνός Μονοπηγάδου. 

Η Αναγέννηση που θέλει να βγει και πρωταθλήτρια υποδέχεται τις Ελπίδες Φοίνικα ενώ ο Κεραυνός Μονοπηγάδου παίζει εκτός έδρας µε την Αναγέννηση Επταπυργίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.