Kρίνεται του Μουργκ, πετά με απουσίες στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο τελευταίος από μια σειρά συνεχόμενων αγώνων όπου ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να παίξει με σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών είναι ο αυριανός με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (18:15, Metropolis 95.5). 

Οπως σημείωσε η ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου της χθεσινής προπόνησης είναι το... τελευταίο σπριντ αφού αμέσως μετά ακολουθεί η ευεργετική από κάθε άποψη διακοπή του Πρωταθλήματος με τον Λουτσέσκου να ετοιμάζεται να μετρήσει σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών όπως οι Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Βαρέλα και Ινγκασον. Στην παρούσα φάση όμως το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αυριανό παιχνίδι. 

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα με μια τελευταία προπόνηση και σε αυτή θα κριθεί η παρουσία ή μη του Μουργκ. Ο Αυστριακός και χθες έκανε θεραπεία όπως και ο Βαρέλα. Οσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στη Σλόβαν έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση υψηλής έντασης, που αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι, με έμφαση στο build up και τις μεταβάσεις. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται εκ νέου και σήμερα να αποκλείσει δυο μη κοινοτικούς από την αποστολή και μένει να φανεί αν και πάλι αυτοί θα είναι οι Καγκάβα, Ροδρίγκο. 

Η αποστολή πετά με πτήση τσάρτερ το απόγευμα στο Ηράκλειο και μαζί της θα είναι και η Κ19 που αύριο στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο παίζει με την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.