Κρέσπο: Θα πάμε προετοιμασμένοι στη Γάνδη - Είχαμε τη νοοτροπία του να παλέψουμε»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου10 Μαρτίου 2022

Για την πολύ σημαντική νίκη που πήρε το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου χάρη στο γκολ του Γιασμίν Κούρτιτς αλλά και τον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας στο Βέλγιο, μίλησε ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Άνχελ Κρέσπο, στη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε ο Ισπανός στόπερ: «Κάναμε καλό παιχνίδι. Η προσπάθεια ήταν μεγάλη. Η πρόκριση είναι ανοιχτή γιατί η Γάνδη είναι πολύ καλή ομάδα. Αυτό που θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε είναι ότι υποφέραμε σε κάποια σημεία του ματς και θα πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα την κατοχή. Αλλά θα πάμε εκεί προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι.

Για να προσθέσει: «Δουλέψαμε πολύ καλά στην αμυντική μας συμπεριφορά στα τελευταία 25 μέτρα. Ήμασταν συμπαγής και παλέψαμε αλλά ξαναλέω έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα την μπάλα για να μην δεχθούμε κόντρα επιθέσεις. Γενικότερα ήταν καλή προσπάθεια».

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Σαφώς και υπάρχουν ελπίδες για εμάς. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά έχουμε τις ελπίδες μας και θα πάμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα για να προκριθούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.