Κρέσπο: «Πιστεύουμε στον εαυτό μας και είναι ματς-πρόκληση»

Γιώργος Ζαΐρης23 Φεβρουαρίου 2022

Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ ο Άνχελ Κρέσπο.

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε για μια σπουδαία ευκαιρία που έχουν μπροστά τους και πρέπει να την εκμεταλλευτούν: «Είναι για όλους πολύ σημαντικό ματς γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Για όλους μας είναι το πιο σημαντικό ματς γιατί πολύ απλά είναι το επόμενο. Εγώ δεν έχω καταφέρει να πάω σε φάση των «16» με τον ΠΑΟΚ και επομένως μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε στον θεσμό. Πιστεύουμε στον εαυτό μας είναι μια πρόκληση για όλους μας και όταν σου δίνεται μια τέτοια ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Ρωτήθηκε και για το πρώτο ματς και το τι δεν πήγε καλά και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα: «Δεν μπήκαμε με πλήρη αυτοπεποίθηση στο πρώτο ματς. Τώρα πρέπει να μπούμε με νοοτροπία καλή από την αρχή. Έχουμε πολλά πράγματα καλά να δείξουμε στο γήπεδο και πρέπει να το κάνουμε».

Για την απουσία του Ακπομ και αν σκέφτονται ακόμη και για παράταση ή πέναλτι: «Είμαστε να αντιμετωπίσουμε το οτιδήποτε στον αγώνα. Για τον Τσούμπα; Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο αλλά υπάρχουν παίκτες όπως ο Τσόλακ και ο Κούτσιας. Αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Επίσης γνωρίζουμε ότι το ματς μπορεί να πάει στην παράταση και φυσικά είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».

Αναφέρθηκε και στην Μίντιλαντ και αν πρέπει να προσέξει κάτι ιδιαίτερο από το παιχνίδι της: «Νομίζω ότι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ως ομάδα. Στο πώς τρέχει και αγωνίζεται. Είναι μια καλή ομάδα και δεν πρέπει να εστιάσουμε σε πρόσωπα. Έχει παίκτες με ποιότητα στα άκρα ή στον άξονα. Είναι επικίνδυνη στο πρέσινγκ αλλά και στις στημένες φάσεις».

Τέλος αναφέρθηκε και στο ότι συμπλήρωσε 200 ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό για μένα. Αν σκεφτούμε μάλιστα πως είχα και τραυματισμούς αυτές οι 200 παρουσίες δείχνουν πως ήμουν σημαντικός παίκτης και φυσικά χαίρομαι για τους τίτλους που έχουμε πάρει. Και θέλω να κατακτήσω και άλλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.