Κρέσπο: « Χρειάζεται ένας γκολτζής που θα σκοράρει τουλάχιστον 20 γκολ δίπλα στον Μπράντον - Μεγάλη απώλεια ο Μπάτσι»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να μιλάει αναφορικά με τη χρονιά που προηγήθηκε για τον ίδιο και τον ΑΠΟΕΛ, τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Μπράντον Τόμας και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Αρχικά για τον ίδιο, υπογράμμισε: «Βρίσκομαι στην Κύπρο, μόλις προσγειώθηκα καθώς από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η προηγούμενη χρονιά ήταν μία δύσκολη χρονιά, είχαμε στόχο το πρωτάθλημα, τερματίσαμε δεύτεροι και φέτος στόχος μας είναι να είμαστε πρωταθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος και για την απόδοση μου με τον ΑΠΟΕΛ, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια και είμαι έτοιμος να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχω κάποιους καλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη, είμαι σε επαφή με ανθρώπους που είχα σχέση τα τελευταία χρόνια, αλλά μου λένε πως είναι λίγο απογοητευμένοι με την αγωνιστική πορεία της ομάδας καθώς δεν κατέκτησε η ομάδα τον τίτλο του πρωταθλήματος ή του κυπέλλου».

Ενώ για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, σημείωσε : «Έχει μεγάλες δυνατότητες, είναι έτοιμος να παίξει στον ΠΑΟΚ και χρειάζεται κάποιον έμπειρο δίπλα του για να τον κοντρολάρει, έχει καλό αριστερό πόδι και άλμα και με τέτοιες εμφανίσεις νομίζω ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια, καθώς θα προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων».

Για τον Μπράντον Τόμας υπογράμμισε : «Πριν τον ΠΑΟΚ δεν γνωριζόμασταν , όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη αρχίσαμε μέσα από κοινούς γνωστούς να έχουμε συναναστροφές και να κάνουμε παρέα. Δίπλα στον Μπράντον ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποκτήσει έναν γκολτζή ο οποίος θα σκοράρει τουλάχιστον 20 γκολ τη χρονιά ώστε να βοηθήσει και τον Μπράντον».

Ενώ για τον Λουτσέσκου και την αποχώρηση του Κριστιάνο Μπάτσι, ανέφερε: «Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχω μιλήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η φυγή του Κριστιάνο Μπάτσι είναι μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω ποιος θα τον αντικαταστήσει αλλά είναι ένας μεγάλος προπονητής που δούλευε πολύ στις στατικές φάσεις, αλλά και στο αμυντικό κομμάτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.