Κρέσπο, Μαλεζάς ή Ίνγκασον;

Metrosport Team30 Απριλίου 2020

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός Decade All Stars μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πλέον, ο κόσμος καλείται να αναδείξει τον δεύτερο στόπερ, τον παρτενέρ του Κοντρέρας, στην σχετική... κούρσα, μεταξύ των Κρέσπο, Μαλεζά και Ίνγκασον.

Η παρουσίαση των τριών ποδοσφαιριστών από τον ιστότοπο του Δικεφάλου

Χοσέ Κρέσπο

O ερχομός του ήταν… ήσυχος. Ένας στόπερ, γυρολόγος που δεν κατάφερε να βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη, μέχρι να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά υπήρχε και αμφισβήτηση. O Χοσέ Κρέσπο , όμως, φρόντισε να διαψεύσει όλους τους επικριτές του με την αθόρυβη, σταθερή και πολύτιμη συνεισφορά του.Ο The Guarantee τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ένας από τους κορυφαίους στόπερ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μαζί με το alter ego του Φερνάντο Βαρέλα , συνέθεσαν το πλέον πετυχημένο δίδυμο στόπερ στη χώρα μας κι έπαιξαν κομβικό ρόλο στην κατάκτηση των τεσσάρων τίτλων τα τελευταία τρία χρόνια.Ο Ισπανός μετράει με τον Δικέφαλο 150 συμμετοχές, έξι γκολ και έξι ασίστ.

Στέλιος Μαλεζάς

Μαζί με τον Βιεϊρίνια είναι οι μοναδικοί παίκτες που φόρεσαν την ασπρόμαυρη φανέλα τόσο στην πρώτη εξαιρετική ομάδα της δεκαετίας, με εντυπωσιακές πορείες σε Ελλάδα και Ευρώπη όσο και στην περίοδο των τίτλων. Ο Στέλιος Μαλεζάς ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2003, έκανε τ’ αγροτικό του, έζησε το όνειρο της Μπουντεσλίγκα, επέστρεψε κι αποχώρησε το 2019 έχοντας προλάβει να ζήσει τα πάντα.Χαρές, λύπες, αποτυχίες και μαγικές βραδιές τίτλων. Φόρεσε τη φανέλα με τον Δικέφαλο 241 φορές, σκόραρε πέντε γκολ, έδωσε δύο ασίστ, ενώ για πολλά χρόνια διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας, φτάνοντας μέχρι το Mundial του 2010 μέσα από την απόδοση του με τον ΠΑΟΚ.

Ίνγκι Ίνγκασον

Βρίσκεται στην ομάδα περίπου 16 μήνες. Έχει αγωνιστεί σε μόλις 26 παιχνίδια. Παρόλα αυτά, με την απόδοσή του έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές της ασπρόμαυρης κερκίδας. Ο Ίνγκι Ίνγκασον έφτασε τον Ιανουάριο του 2019. Το πρώτο εξάμηνο δεν πήρε ευκαιρίες, αλλά τη φετινή σεζόν λόγω και των τραυματισμών των Κρέσπο και Βαρέλα , βρήκε χώρο και χρόνο και ήταν απολαυστικός.Με κρύο αίμα εκεί που χρειάζεται, με τέσσερα γκολ και μία ασίστ, με σοβαρότητα και πειθαρχία, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την σκανδιναβική σχολή ήταν απολαυστικός και το κοινό του Δικεφάλου του έδωσε τη δυνατότητα να μπει στην κουβέντα για την 11άδα της δεκαετίας.

Ποιος από τους τρεις θεωρείτε πως έχει μία θέση στην κορυφαία 11άδα της δεκαετίας; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο ξεκίνημα του διαγωνισμού ο Κρέσπο προηγείται με μεγάλη διαφορά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.