Κρέσιτς: «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει 3-1, πολύ ποιοτικός ο Τσόλακ»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ντάριο Κρέσιτς αποθέωσε το ομαδικό κλίμα και την απόδοση του ΠΑΟΚ.
Ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μεταφέροντας την αισιοδοξία του για νίκη και πρόκριση του Δικέφαλου επί της Κράσνονταρ.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την αίσθηση που του άφησε το πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία:
«Είμαι στην Κροατία. Θα δω το ματς. Για να είμαι ειλικρινής ήθελα να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Ήταν καλό το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει στους ομίλους του Champions League».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την Κράσνονταρ:
«Ο ΠΑΟΚ έχει πιο ισχυρή προσωπικότητα και νοοτροπία από την Κράσνονταρ, αλλά νομίζω είναι και καλύτερη ομάδα, με περισσότερη ποιότητα. Πιστεύω θα κερδίσει με σκορ 3-1».

Για το στοιχείο του ΠΑΟΚ που του αρέσει:

«Έχει ποιότητα πολύ. Δεν αναφέρομαι σε ατομικό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σαν ομάδα. Η δύναμη που μπορεί να έχει μια ομάδα που λειτουργεί σαν σύνολο δεν αφαιρείται. Δεν είναι θέμα ενός προσώπου. Ο ένας προσπαθεί να καλύπτει τον άλλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα».

Για τον Τσόλακ και αν μπορεί να πάει τον ΠΑΟΚ σε υψηλότερο επίπεδο:

«Φυσικά. Είναι πολύ ποιοτικός. Από τους καλύτερους φορ στην Κροατία. Είναι ικανός στα 20 μέτρα, έχει την αίσθηση του γκολ και θα είναι μεγάλη βοήθεια στον ΠΑΟΚ».

Για το αν έχει ο Ζίβκοβιτς τις δυνατότητες να κρατήσει το μηδέν:

«Δεν βλέπω μόνο τον τερματοφύλακα. Είδα όλο το ματς. Είναι διαφορετικό να βλέπεις ένα ματς σαν φίλαθλος και σαν σκάουτ. Έχει τις ικανότητες να κρατήσει το μηδέν στην Τούμπα».

Για τον Σβάμπ με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις:

«Μιλώντας και τελευταία μαζί του, νιώθει ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Νιώθει καλά στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Θέλει λίγο χρόνο ακόμη να προσαρμοστεί. Προσαρμόζεται και πιστεύω στο μέλλον θα δώσει ακόμη περισσότερα».

Για τον συμπατριώτη του Άντε Τσόριτς που είναι κοντά στον Άρη:

«Νομίζω ρωτάτε τον λάθος άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι θα πάει στον Άρη. Είναι η αίσθησή μου αυτή. Δεν έχω πληροφόρηση. Σαν παίκτης ο Άντε είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Έκανε μεγάλη μεταγραφή, δεν είχε χρόνο για προσαρμογή. Σ’ αυτές τις ομάδες είναι δύσκολο να συμβεί αυτό. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, τον πιστεύω πολύ. Θέλει έναν προπονητή να τον πιστέψει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.