«Κρέμασε» και επίσημα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Λέο Μάτος

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Ίσως ένας από τους καλύτερους ακραίους αμυντικούς που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ, ο Λέο Μάτος, πήρε την μεγάλη απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 36 του χρόνια αλλά να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου με το επόμενο του βήμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικου μέσου, ο Μάτος που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Βάσκο Ντα Γκάμα, ξεκίνησε να κάνει πρακτική στον ίδιο σύλλογο για να εξελιχθεί σε διοικητικό στέλεχος και πιο συγκεκριμένα να έχει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή.

«Η πρόσκληση προήλθε από τον Πάουλο Μπρακς, τον εκτελεστικό διευθυντή της Βάσκο Ντα Γκάμα προς τον Μάτος, που έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας από την παρουσία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και προσθέτει πως ο Βραζιλιάνος δέχτηκε κρούση από τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει από αλλο πόστο, χωρίς όμως να έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση.

«Ο Λέο Μάτος βολιδοσκοπήθηκε από τον ΠΑΟΚ για να πάρει κάποιο πόστο στην ομάδα αλλά δεν έγινε επίσημη πρόταση. Ο Λέο Μάτος έπαιξε στον ΠΑΟΚ για πέντε σεζόν και το όνομα του έχει μεγάλο κύρος στην Ελλάδα», γράφει μέσο της Βραζιλίας για τον Λέο Μάτος που ήδη άρχισε να κάνει τα πλάνα του για το μέλλον.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.