Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Αραμπατζούδης

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε ο Χρήστος Αραμπατζούδης μετά από μια πολύχρονη παρουσία στα γήπεδα. Όπως αναφέρει και ο ίδιος η αποχή είναι ήδη μεγάλη και θα ήταν δύσκολο να επανέλθει. Αναλυτικά επισήμανε:

 «Είναι πρωτόγνωρες οι καταστάσεις που ζούμε. Τόση μεγάλη αποχή δεν την έχουμε συνηθίσει ως ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε την στιγμή που θα μπούμε και πάλι στα γήπεδα. Ελπίζω σύντομα να τελειώσει όλο αυτό και να μπούμε ξανά όλοι στην καθημερινότητα μας, που τόσο μας έχει λείψει. Με τους συμπαίκτες μου που μιλάω, είναι πολύ δύσκολα, ειδικά για τα νεαρά παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και ποδοσφαιρικά όνειρα. Τώρα για μένα προσωπικά θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο αλλά όχι σαν παίκτης».  

Σταματάς το ποδόσφαιρο;  

«Νομίζω ηλικιακά, δεν με παίρνει άλλο και ειδικά μετά από αυτήν την μεγάλη αποχή, νομίζω ότι δεν μπορώ να επανέλθω. Εννοείται θα παραμείνω στην Δόξα και θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου ως διοικητικός παράγοντας και κυρίως θα είμαι δίπλα στον προπονητή μου Παύλο Μποΐκογλου».

Τι σκέφτεσαι για την συνέχεια; 

«Θα ήθελα να ασχοληθώ με την προπονητική. Το γνωρίζω ότι πρέπει να πάω σε σχολή προπονητών. Ηδη είμαι σε επικοινωνία για το πότε και που θα ανοίξουν σχολές».  

Ο Χρήστος Αραμπατζούδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Δόξα Πενταλόφου. Στη συνέχεια έπαιξε σε Ηρακλή Ψαχνών, Κιλκισιακό, Παύλο Μελά, Ασπρόπυργο, Αστέρα Αμπελοκήπων, Ιωνικό, Σίνδο, Χαλκηδόνα και πάλι γύρισε στην ομάδα της καρδιάς του στην μεγάλη όπως αναφέρει Δόξα Πενταλόφου και προσθέτει: «Οι ποδοσφαιρικές όμορφες στιγμές είναι πολλές αλλά αυτή που μου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου είναι η άνοδος της Δόξας Πενταλόφου στην Γ εθνική. Το παιχνίδι με την Αμμουδιά, ήταν αξέχαστο ενώ και στα μπαράζ ήμουν ο πρώτος σκόρερ».  

Τι σου έμεινε όλα αυτά τα χρόνια από το ποδόσφαιρο;

 «Η αγάπη μου για την μπάλα δεν θα τελειώσει ποτέ. Οι φιλίες και οι γνωριμίες που κάνεις είναι πολλές αλλά κάποιες από αυτές μένουν για πάντα στην καρδιά σου. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλους και σύντομα πάλι όλοι στα γήπεδα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.