«Κράζουν» την Εθνική τα Γερμανικά ΜΜΕ: «Ντροπή - Δεν αξίζετε να πάτε στο Μουντιάλ»

Metrosport Team01 Απριλίου 2021

Η ήττα που γνώρισε η Γερμανία στο Ντούισμπουργκ από τα Σκόπια με 2-1, ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε από τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και όπως ήταν φυσικό, ένα τέτοιο αποτέλεσμα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του γερμανικού Τύπου.

Άγριο «κράξιμο» από τον Γερμανικό Τύπο για την χθεσινή ήττα των «Πάντσερ» από τα Σκόπια με 2-1, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Τα γερμανικά ΜΜΕ, τα...έχωσαν τόσο στον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιόακιμ Λεβ, όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για τους οποίος μάλιστα τόνισαν πως δεν αξίζουν να παρευρεθούν στο Μουντιάλ.

«Τι ντροπή», γράφει στο πρωτοσέλιδο της η «Bild», ενώ το εβδομαδιαίο περιοδικό «Kicker» αναφέρει πως ήταν «μία κακή έκπληξη» και η «Die Welt» έχει τίτλο «η Γερμανία γελοιοποιήθηκε».

Παράλληλα, η εφημερίδα «Frankfürter Allgemeine Zeitung», κυκλοφόρησε με τίτλο «επώδυνη αφύπνιση για την εθνική ομάδα» με την «Bild» να σχολιάζει:

«Ναι, ένας ποδοσφαιρικός νάνος, 65ος στην κατάταξη της FIFA, όπου μόνο τέσσερις παίκτες παίζουν στα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μετά από μια τέτοια «ιστορική ντροπή», «δεν αξίζει να πάτε εκεί».

Στο κείμενο ανάλυσης του αγώνα από την «Die Welt», αναφέρεται πως «η αντίπαλος άξιζε τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα ανίκανη να δημιουργήσει ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο μέρος», ενώ στο αντίστοιχο κείμενο της «Frankfürter Allgemeine Zeitung», επισημαίνεται πως «η γερμανική ομάδα πίστευε ότι επέστρεψε στο προσκήνιο, αλλά η αισιοδοξία δίνει τη θέση της σε μία μεγάλη απογοήτευση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.