Κραυγή αγωνίας από ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή μετά τον χαμό του 20χρονου στην Καρδίτσα

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2023

Ένα 20χρονο παιδί έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου-Δόξα Αμπέλου. Με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία στην Καρδίτσα, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος.

«Εγώ δεν είμαι εισαγγελέας για να αποδώσω ευθύνες, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής είμαι. Έχω πολλά ερωτηματικά για το δυσάρεστο γεγονός που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Καρδίτσα. 

Μετά το τραγικό συμβάν βγήκε η ΕΠΟ και είπε ότι οι δήμοι έχουν ευθύνη που δεν υπάρχουν απιδινωτές στα γήπεδα. Ο Δήμος δεν απάντησε ποτέ, η ΕΠΣ Καρδίτσας έβγαλε μία ανακοίνωση που ανέφερε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες και δεν μπήκε καν στη διαδικασία  να τους αναβάλει και ο σύνδεσμος των προπονητών σώπασε. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζονται να διεξάγονται παιχνίδια. Αμφιβάλλω σήμερα που είχε Κύπελλο αν υπήρχαν απιδινωτές στα γήπεδα. 

Έχω μιλήσει με τον προπονητή του Μαυροματίου και όλα τα παιδιά όπως είναι φυσιολογικό είναι σε κατάσταση σοκ όπως και οι αντίπαλοι που είδαν μπροστά στα μάτια τους ένα παιδί να χάνεται. Θα έπρεπε η Πολιτεία να μεριμνήσει να φέρει ψυχολόγο για να μιλήσει στα παιδιά. 

Το Πρωτάθλημα καθυστέρησε να αρχίσει δύο μήνες λόγω της κόντρα Πολιτείας και ΕΠΟ για το Μητρώο, αλλά δεν υπήρχε αναβολή για τον πιο σημαντικό λόγο. Είμαστε μόνοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Εκτός από τους αγώνες, πρέπει και στις προπονήσεις να έχουμε απιδινωτή» υποστήριξε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.