ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κράξιμο» Νεϊμάρ στους γιατρούς της Παρί!

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2020

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε  (2-1) στην Βεστφαλία από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και αυτό φαίνεται να προκάλεσε έντονες αντιπαραθέσεις στις τάξεις της ομάδας. 

Την αρχή έκανε ο Νεϊμάρ, που δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει ή και διχάσει την ομάδα του για την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά. Ο Βραζιλιάνος άσος, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC Sport», τόνισε ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για την αγωνιστική του κατάσταση-ανετοιμότητα, ρίχνοντας "βέλη" προς το ιατρικό επιτελείο της Παρί που σύμφωνα με τον ίδιο χωρίς λόγο τον "κρατούσε στον πάγο". 

«Δυστυχώς δεν ήταν δική μου επιλογή, ήταν επιλογή του συλλόγου, των γιατρών. Εκείνοι πήραν αυτή την απόφαση, κάτι που δεν μου άρεσε», δήλωσε το αστέρι των Γάλλων, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαμε πολλές διαφωνίες γι' αυτό, γιατί εγώ ήθελα να παίξω, ένιωθα καλά, αλλά ο σύλλογος φοβόταν και στο τέλος εγώ υπέφερα από αυτό. Είναι δύσκολο να είσαι τέσσερα παιχνίδια χωρίς να αγωνίζεσαι» συμπλήρωσε, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι, υποστήριξε πως «πρέπει να μάθουμε από αυτό, για να κάνουμε ό, τι μπορούμε στην ρεβάνς. Το να παίζεις στην έδρα σου είναι ό, τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο και έχουμε 90 λεπτά για να το γυρίσουμε».     

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.