«Κρατήστε ψηλά το γόητρο, τέλος στα ανόητα λάθη»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2020

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει συσπειρωθεί πολύ έντονα γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη και την ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια. Στέκεται στο πλευρό του, αναγνωρίζει την τεράστια οικονομική επένδυση που έχει κάνει από το καλοκαίρι του 2012 και ξεπερνά τα 150 εκατ. ευρώ, στήριξε σε δύσκολες και αποθέωσε σε επιτυχίες τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους που εργάζονται στο πλευρό του, όμως, δεν γίνεται απλά να προσπεράσει αυτά που συμβαίνουν φέτος.  

Η σεζόν έχει στιγματιστεί από σοβαρά λάθη σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικά και διοικητικά) και από τεράστια έλλειψη προνοητικότητας. Η ιστορία με τις ληγμένες κάρτες υγείας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανησυχίας και έφερε οργή στον κόσμο της ομάδας και αυτά τα συναισθήματα εκφράστηκαν μαζικά χθες μέσω των μέσων του Ομίλου Metromedia. 

Απλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, είτε στον «αέρα» του Metropolis 95,5, είτε μέσα από τα social media του ομίλου έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα χθες το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να περάσουν και οι εκπρόσωποι των συνδέσμων.  

«Δεν ανεχόμαστε χατιράκια από την ΑΕΚ, από καμία ομάδα. Βάλτε τέλος στα ανόητα λάθη, όχι άλλα πλήγματα στο γόητρο και το κύρος της ομάδας». Οι απαιτήσεις είναι πλέον μεγάλες. Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ έδειξε τις τρομερές δυνατότητες που διαθέτει και άπαντες περιμένουν η ομάδα να εξελιχθεί σε αυτό που πρέπει να είναι στην εποχή Σαββίδη. 

Ενα ευρωπαϊκό κλαμπ με στόχο να μπει στα σαλώνια της Γηραιάς Ηπείρου. Αυτό το μήνυμα πέρασαν και οι συνδεσμίτες με στόχο να ωθήσουν τον Σαββίδη και τους συνεργάτες του να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη του συλλόγου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.