Κρατά τη νίκη o ΠΑΟΚ και τίποτε άλλο

Γιώργος Ζαΐρης17 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη απέναντι στην Λίνκολν, έχει πλέον τους τρεις πρώτους βαθμούς στη φάση των ομίλων αλλά μέχρι εκεί. 

Γιατί μπορεί να έκανε το αυτονόητο αλλά έδειξε σοβαρά αμυντικά κενά και ευτυχώς που ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν σε εξαιρετική μέρα. Νίκησε δυο φορές σε τετ α τετ τον Γκόμεθ ενώ έβγαλε και μια φάση όπου η Λίνκολν θα μπορούσε να είχε σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. 

Το κλειδί για να πάρει ο ΠΑΟΚ τη νίκη είναι πως έστω και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου βρήκε το γκολ. Στη μοναδική φάση που ο Τέιλορ έκανε σωστά τη δουλειά του και ο Ακπομ ήταν στο σωστό σημείο. Αν ο ΠΑΟΚ πήγαινε ισόπαλος στα αποδυτήρια θα είχε θέμα. Ηρθε και το δεύτερο γκολ από τον Μιτρίτσα και εκεί κάπου η Λίνκολν παρέδωσε πνεύμα. 

Ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείριση, ο Λουτσέσκου έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε Κωνσταντέλια και σε Κούτσια. Προβληματίζομαι όμως για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας, μέτριος ως κακός ο Κούρτιτς ενώ η άτυχη στιγμή αφορά τον Κρέσπο και μένει να φανεί αν έχει υποστεί θλάση. 

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη εκει που τον περιμένουν οι Αντρίγια, Ροδρίγκο που είναι υπερ-χρήσιμοι για το ματς απέναντι στον Αστέρα. Εκεί θα δούμε και τον Βιεϊρίνια επίσης ξεκούραστο αλλά και τον Σβαμπ. Εστω και 20 λεπτά πήρε ανάσες ο Μπίσεσβαρ γιατί δεν υπάρχει άλλος να υπηρετήσει αυτή τη θέση όσο παραμένει εκτός ο Ελ Καντουρί. Τέτοια αμυντικά κενά ομάδες όπως ο Αστέρας θα τα τιμωρήσουν. Τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες η Λίνκολν δεν πρέπει να σου κάνει. Ας ελπίσουμε πως ο Δικέφαλος με αυτή τη νίκη θα πατήσει καλύτερα στα πόδια του και θα ετοιμαστεί για ένα ματς-φωτιά στην Τρίπολη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.