«Κρας Τεστ» για τον Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Metrosport Team11 Ιουλίου 2022

Ο Άρης μπαίνει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για τα επερχόμενα ματς με την Γκόμελ και σήμερα (11/7 21:00 Novasports Prime) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε ένα παιχνίδι που ο Χερμάν Μπούργος θέλει να δει την ομάδα του με «ανεβασμένες στροφές».


Για τον Άρη το σημερινό φιλικό μοιάζει με κρας τεστ, αφού η επίσημη πρεμιέρα πλησιάζει και σιγά σιγά έχει σχηματιστεί το γκρούπ των παικτών που θα είναι διαθέσιμοι στα χέρια του Χερμάν Μπούργος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Αργεντίνος προπονητής δεν έχει να σκέφτεται ελλείψεις λόγω τραυματισμών και θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μαζικού, Νταμπό και Οντουμπάγιο (ο Καμάτσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα). 

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έρχεται με διαφορετικές βλέψεις, αφού το δυνατό του τεστ το πραγματοποίησε με την Αλκμαάρ και σήμερα ο Πέδρο Μάρτινς θέλει να δοκιμάσει την ετοιμότητα των αναπληρωματικών, αφήνοντας εκτός αποστολής τους βασικούς του αγώνα κόντρα στον ολλανδικό σύλλογο πριν δύο μέρες. Ελ Αραμπί, Βρσάλικο, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Παπασταθόπουλος, Μασούρας, Κανέ, Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ και Σισέ θα είναι απόντες.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (14/7) τον Ιωνικό πάλι εντός έδρας, στο τελευταίο, για την ώρα, προγραμματισμένο τους φιλικό παιχνίδι.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.