Κόζλεϊ: «Ποιοτικός ο Στοχ, θα του έλεγα να μείνει στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2020

Ο Σλοβάκος αρχισκόρερ με θητεία σε Λάρισα, Θρσύβουλο αλλά και με σπουδαία καριέρα στην Κύπρο, Γόζεφ Κόζλεϊ, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον συμπατριώτη του, Μίροσαλβ Στοχ και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε :

Για τον Στοχ και αν μπορει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω πως ναι. Απέδειξε και στην πρώτη παρουσία στον ΠΑΟΚ ότι είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, έχει ενδιαφέρον στυλ παιχνιδιού και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του».

Για τις εκτελέσεις στις στημένες φάσεις:

«Ξέρουμε ότι το καλό στοιχείο του Στοχ είναι τα στημένα και σουτ έξω από την περιοχή. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να δώσει λύσεις με μακρινά σουτ».

Μίλησε πρόσφατα με τον Στοχ;

«Δεν έχω μιλήσει, δεν είμαστε σε επικοινωνία παρότι γνωριζόμαστε. Θα του έλεγα να μείνει στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ διότι δεν παρακολουθώ πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο, Όταν ήμουν στην Κύπρο έβλεπα αλλά πλέον και λόγω του κορωνοϊού βλέπω μόνο τα αποτελέσματα».

Μπορεί ο Στοχ να επιστρέψει στην Εθνική Σλοβακίας:

«Πιστεύω ότι μπορεί παρότι ο Χάπαλ τον έβγαλε. Πιστεύω ότι αν παίξει καλά στον ΠΑΟΚ θα έχει θέση γιατί είναι ποιοτικός παίκτης».

Για το αν ευθύνεται ο Στοχ η ο Φερέιρα για τις λίγες συμμετοχές του Σλοβάκου τη φετινή σεζόν:

«Δεν γνωρίζω τι έχει γίνει στον ΠΑΟΚ, δεν έχω δει τα ματς. Στη Σλάβια Πράγας τα πήγε πολύ καλά, ήταν από τους παίκτες-κλειδιά, έβαλε πολύ σημαντικά γκολ. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού που πρέπει να τον βολεύει και η ομάδα που αγωνίζεται. Στη Σλάβια έπαιζε αριστερό εξτρέμ και εκεί βοηθούσε πάρα πολύ με τα μακρινά του σουτ. Ήταν πολύ επικίνδυνος».

Ποιο θεωρεί το καλύτερο από γκολ από αυτά που πέτυχε: 

«Το γκολ με την ΑΕΛ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.