Κουζέλογλου: «Ο Άρης μου έδωσε την ευκαιρία»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γιάννης Κουζέλογλου κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών. Η κλήση αυτή εκπληρώνει ένα παιδικό του όνειρο. 

 Ο 25χρονος παίκτης, μιλώντας στο www.arisbc.gr, δεν έκρυψε τη χαρά του, αλλά και την ανυπομονησία του να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, στα παιχνίδια  στη Ρίγα της Λετονίας μια στροφή πριν από το Ευρωμπάσκετ του 2022. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα. Όταν ξεκίνησα το μπάσκετ, σε μικρή ηλικία, ήταν κάτι που ονειρευόμουν και τώρα ήρθε η στιγμή να το ζήσω”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: “Από τη μια πλευρά, δικαιώνονται οι κόποι και η σκληρή δουλειά, καθημερινά στις προπονήσεις, όμως, από την άλλη πλευρά είναι κάτι που σου δημιουργεί την υποχρέωση να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο, ώστε να αποδείξεις ότι δεν συνέβη συμπτωματικά». 

Συνέχισε: «Θα είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό συναίσθημα. Ήμουν μέλος των “μικρότερων” Εθνικών και ανυπομονώ να παίξω για την Ανδρών, η οποία έχει προσφέρει τόσες χαρές κι επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμño. Θα υπάρχει και πάλι η ιδιαιτερότητα της “φούσκας” στη Λετονία, που θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, όμως όταν φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο, θέλεις πάντα να κερδίζεις, είτε είναι φιλικό, είτε επίσημο παιχνίδι. Μπορεί να έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ, αλλά στόχος όλων, παικτών και προπονητών, είναι να πετύχουμε δυο νίκες στους αγώνες με τη Βοσνία και τη Λετονία και να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου μας».

Για την παρουσία του φέτος στον Άρη: «Μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί κάποιος να προχωρήσει και να πετύχει σημαντικά πράγματα. Ο Άρης μου προσέφερε την ευκαιρία να παίξω στην ομάδα, οι άνθρωποί του μου έδειξαν εμπιστοσύνη και προσπαθώ να δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100%. Υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης και θα δουλεύω πιο σκληρά για να βοηθάω την ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.