Κούβελας: «Win-win η κατάσταση ΠΑΟΚ-Καυτανζόγλειο»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2021

Προχωράει από την πολιτεία η διαδικασία που θα διευκολύνει τη χρήση του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ, στο διάστημα που θα γίνουν τα έργα για τη Νέα Τούμπα. Γι' αυτήν μίλησε ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κούβελας στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» και στο Metropolis 95.5.

Ο κ.Κούβελας είπε: «Η πολιτεία οφείλει να διευκολύνει όλα τα σωματεία. Να φτιάχνει το πλαίσιο για να προκύπτουν αποτελέσματα. Για πρώτη φορά γίνεται η δυνατότητα σε μία αθλητική ανώνυμη εταιρία όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να κάνει δαπάνες για βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο ΠΑΟΚ για να παίξει στο Καυτανζόγλειο θα έπρεπε να ξοδεψει χρήματα για να πληροί το Καυτανζόγλειο τις προϋποθέσεις της UEFA. Θα έπρεπε να πληρώνει όμως και ενοίκιο. Έτσι διευκολύνουμε αυτήν την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ θα βάλει χρήματα και αυτά θα υπολογιστούν σαν ενοίκια και από την άλλη πλευρά θα αναβαθμιστεί το Καυτανζόγλειο που θα παραδοθεί μετά από 1, 2 ή 3 χρόνια για να γίνονται διεθνείς διοργανώσεις. Είναι μία κατάσταση win-win αφού όλοι θα βγουν κερδισμένοι από αυτήν».

Ο κ.Κούβελας συνέχισε λέγοντας για την πρόταση του Θόδωρου Καράογλου να πάρει ο Ηρακλής wild card για τη Superleague 2: «Ο αγαπητός Θόδωρος έκανε την προσπάθεια του αλλά δεν βλέπω να υπάρχει το πλαίσιο γι' αυτή τη δυνατότητα. Θα μπορούσαν κι άλλες ομάδες να ζητήσουν κάτι τέτοιο, όπως ο Πανιώνιος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.