Κουτζαβασίλης: «Αξίζει μία ευκαιρία στον ΠΑΟΚ ο Ταλιχμανίδης»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Φώτης Κουτζαβασίλης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας των Χανίων μίλησε για τις 200 επαγγελματικές του συμμετοχές και για την κατάσταση στους τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Φώτης Κουτζαβασίλης δήλωσε:

Για τις 200 επαγγελματικές του συμμετοχές: «Αισθάνομαι πολύ γεμάτος έχω ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο αλλά έχω να δώσω κι άλλα. Δόξα τω Θεώ δεν είχα κανένα τραυματισμό όλα αυτά τα χρόνια. Από τον ΠΑΟΚ πήγα στον Πανσερραϊκό, από εκεί στην Κέρκυρα και τώρα στα Χανιά».

Για τη σεζόν στα Χανιά: «Δυστυχώς η χρονιά δεν έχει πάει καλά. Ξεκινήσαμε με υψηλούς στόχους και ήρθαν αλλιώς τα πράγματα. Προσπαθούμε, το παλεύουμε μέχρι τέλους και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το θέμα με τους τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ: «Ναι τα τελευταία υπάρχει πρόβλημα. Σαφώς είναι μεγάλη η πίεση όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όμως σε μια γεμάτη Τούμπα πρέπει να παίρνεις ώθηση από τον κόσμο και την ομάδα δεν πρέπει να σε σταματάει αυτό».

Ζίβκοβιτς ή Πασχαλάκης: «Νομίζω και τα παιδιά θέλανε να δείξουν παραπάνω πράγματα. Στα 2 τελευταία χρόνια που τα πράγματα δε πάνε καλά είναι έχουν παραπάνω πίεση».

Για το αν αξίζει μια ευκαιρία ο Ταλιχμανίδης: «Στα δικά μου χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε χρόνο. Τώρα οι ομάδες δίνουν χρόνο στα νέα παιδιά. Γιατί να μη δώσουν ευκαιρία σε ένα δικό μας παιδί που μπορεί να δείξει πολλά πράγματα. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο ρόστερ θεωρείται έτοιμος να παίξει. Όταν είσαι στο ρόστερ δεν είναι θέμα ηλικίας θεωρείσαι, έτοιμος να αγωνιστείς».

Κρατά επαφές με τον ΠΑΟΚ: «Όχι έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα. Είχα πολύ καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη τον Γεωργίου, τον Κλάους και τον Παναγιώτη τον Γλύκο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.