Κουτσόπουλος: «Μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2021

Ο βετεράνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Κουτσόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πορεία του Δικεφάλου, τον αποψινό αγώνα του κόντρα στη Λαμία, την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο και την αναγκαιότητα κατάκτησης του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία και τις απουσίες των φιλοξενούμενων:

«Όταν βλέπουμε ότι αυτός ο ιός μας έχει γονατίσει όλους, σωστά σκέφτονται οι ομάδες. Ο θεσμός του Κυπέλλου δεν έπρεπε να γίνει όπως έγινε, μόνο δηλαδή με τις ομάδες της Super League. Δεν είχαν την ανάλογη προετοιμασία όλες, δεν έχουν βάθος και δίνουν βαρύτητα στο Πρωτάθλημα».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει από τον ΠΑΟΚ:

«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, τα παιδιά μου είναι δηλωμένα ΠΑΟΚ και ευελπιστώ να ακολουθήσουν α βήματά μου. Θέλει χρόνο ο ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία ήρθε από την Κ19 που διέπρεπε στο Πρωτάθλημά της. Πάνω κάτω γνωρίζει όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Το Πρωτάθλημα όπως και τα προηγούμενα χρόνια με τον Λουτσέσκου, η ουσία κέρδισε τον τίτλο. Δείχνει τώρα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, με πολλές ευκαιρίες και φάσεις. Παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά. Το Κύπελλο είναι στο στόχο για να το κατακτήσει. Να κάνει υπομονή ο κόσμος. Ο Γκαρσία ξέρει καλύτερα την ομάδα. Η άμυνα παίζει μεγάλο ρόλο. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει παίκτες που ήταν σημαντικοί για την ομάδα. Θέλει χρόνο. Ο κ. Σαββίδης πιστεύω θα δώσει τον χρόνο στον Γκαρσία για να βγάλει αυτό που θέλει στην ομάδα και με τις κατάλληλες ενισχύσεις πιστεύω θα τα καταφέρει».

Για το αν μέσω Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ μπορεί να σώσει τη χρονιά:

«Το Κύπελλο είναι μονόδρομος. Θέλω να πιστεύω πως αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Η ομάδα πρέπει να δείξει τον καλό της εαυτό εκεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.