Κουτσόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον κατάλληλο παίκτη στην επίθεση»

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ‘’Τρίτο Ημίχρονο’’ φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος και αναφέρθηκε στον φετινό ΠΑΟΚ, τον Λουτσέσκου, τον Τσαούση, αλλά και τους επιθετικούς του Δικεφάλου.

«Το περσινό πάθημα, να γίνει μάθημα. Φέτος, είναι πιο ομάδα η Καρδίτσα, είναι πιο δεμένοι οι παίκτες και θα είναι μέσα στα φαβορί για να βγουν στη Super League 1. Σίγουρα, θα είναι η πρώτη φορά αν τα καταφέρει και θα είναι πολύ θετικό για την πόλη να το πετύχει», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για την ομάδα του τόπου του και συνέχισε αναφερόμενος στη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Μου θυμίζει ο φετινός ΠΑΟΚ τη χρονιά που έχασε ο ΠΑΟΚ στα χαρτιά το Πρωτάθλημα από την ΑΕΚ. Θέλει υπομονή. Οι ομάδες του Λουτσέσκου μετά το Γενάρη πιάνουν ταβάνι. 

Έφυγαν πολλοί παίκτες, ήρθαν νέα παιδιά και θέλει χρόνο και υπομονή απ' όλους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βλέπει και τα δικά του παιδιά γιατί έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και αυτά τα παιδιά καταλαβαίνουν τι εστί ΠΑΟΚ».

Για τον Τσαούση: «Το μέλλον είναι μπροστά του, τα στοιχεία τα έχει και με την καθοδήγηση των προπονητών του μπορεί να καθιερωθεί. Όλα αυτά τα παιδιά που μπαίνουν μέσα θέλει πίστωση χρόνου και ο σύλλογος πρέπει να τα βοηθήσει αυτά τα παιδιά. Δεν έχουν ακόμα τις εμπειρίες για να σηκώσουν στις πλάτες τους τον ΠΑΟΚ. Ο Τσαούσης μόνο να κερδίσει έχει από τον Βιεϊρίνια. Όλο το μέλλον είναι μπροστά του».

Για τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ: «Θέλουν χρόνο κι αυτοί. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον κατάλληλο παίκτη σε αυτή τη θέση. Είναι κινητικοί μέσα στην περιοχή, αλλά δεν έχουν ακόμη το γκολ. Με τον Σαλπιγγίδη βρισκόμασταν με κλειστά μάτια, είχα τον Γιασεσμάκη εκείνη την εποχή και οι δύο ήξεραν που θα κινηθούν μέσα στην περιοχή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.