Κουτσόπουλος: «Αν ο ΠΑΟΚ βγάλει τη μαχητικότητα των τελευταίων παιχνιδιών, θα κερδίσει»

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2025

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, τον Κωνσταντέλια και τον Τάισον μίλησε o Βαγγέλης Κουτσόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα του Λουτσέσκου και βγάζει απίστευτο πάθος στο χορτάρι.

Για ΠΑΟΚ: «Το τελευταίο διάστημα η ομάδα παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει στήριξη στο πρόσωπο του Λουτσέσκου, για τον οποίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει αμφισβήτηση. Οι παίκτες βγάζουν πάθος στο χορτάρι, φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα, δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Λουτσέσκου αλλά βγάζουν ένα απίστευτο πάθος».

Τον Τάισον: «Ο Τάισον περνά μια τρίτη τέταρτη νιότη. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά».

Τον Κωνσταντέλια: «Χάνει την ποιότητα του Κωνσταντέλια. Έχει τον τρόπο όμως ο ΠΑΟΚ να αντικαταστήσει τον παίκτη. Ο Πέλκας μου φάνηκε πιο έτοιμος από τον Ιβανούσεκ. Ο Κωνσταντέλιας μπορεί με μια ενέργεια να ξεκλειδώσει το παιχνίδι, χαίρεσαι να τον βλέπεις».

Αν θα προτιμούσε Μπάμπα ή Λίνο: «Είναι τελείως διαφορετικό το ποδόσφαιρο».

Τελος, σχολίασε: «Το θέμα είναι να κερδίσουμε σήμερα. Προβλέπω ένα 3-1. Αν ο ΠΑΟΚ βγάλει τη μαχητικότητα των τελευταίων παιχνιδιών, θα κερδίσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify-

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.