Κούτσης: «Θα πρέπει ο Άρης να γυρίσει σελίδα - Το κύπελλο θα σώσει τη χρονιά για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team12 Απριλίου 2021

Την προπονητική του ματιά αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα τόσο του ΠΑΟΚ, όσο του Άρη αλλά και τη γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος της Superleague 1, εξέφρασε ο Γιώργος Κούτσης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ανέφερε πως ο Άρης θα πρέπει να γυρίσει σελίδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ αλλά και πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κλειδώσει τη νίκη στην Τρίπολη, από τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Σε ένα παιχνίδι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και το ενδεχόμενο να σου πάνε όλα στραβά από την αρχή και εκεί που πήγε να μπει στο παιχνίδι ξανά, δέχθηκε και το δεύτερο γκολ. Ο Άρης θα πρέπει να προσπαθήσει να αφήσει την εν λόγω ήττα στο παρελθόν και να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση έτσι ώστε να κρατήσει τη δεύτερη θέση γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια».

Για τον Άρη ακόμα, επισήμανε: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει λάθη και προσπερνάει το λάθος του βλέποντας πάνω του ένα κίνητρο για να βελτιωθεί, βλέπω έναν παίκτη που μπορώ να στηριχθώ. Το αντίθετο ισχύει σε περίπτωση που δω ότι ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του. 

Στην περίπτωση του Ματέο Γκαρσία, ας υποθέσουμε ότι ο καλός μου παίκτης δεν είναι στην  καλή του ημέρα, υπάρχουν δύο σκέψεις η μία είναι το να τον κάνω αλλαγή ή να περιμένω να μου κάνει την μία ενέργεια που θα μου πάρει το παιχνίδι. Επομένως, δεν μπορούμε να πούμε πιο είναι το σωστό ή το λάθος. Οι προπονητές μπορεί όταν δεν βγάζουν έναν ποδοσφαιριστή να ξέρουν ότι από πίσω μπορεί να μην έχουν κάτι καλύτερο».

Στο σχόλιο του για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα, υπογράμμισε: «Ρυθμιστής στην όλη κατάσταση θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης και σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξουμε και εκείνες τις ομάδες, γιατί αν χάσεις τον στόχο σου για έναν βαθμό, θα κοιτάξεις εκείνο το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Μπαράλες δεν βρήκε αντίπαλο στο ψηλό παιχνίδι και μπορούσε να σπάει τις μπάλες και να δημιουργεί καταστάσεις. 

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το Κύπελλο και θα πρέπει να στρέψει την απόλυτη προσοχή του και θα σώσει τη χρονιά και σε ένα ενδεχόμενο που ο τελικός θα είναι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, αν καταφέρει και επικρατήσει του Ολυμπιακού που είναι καλύτερη ομάδα, θα καταλαγιάσει τα προβλήματα. Ο Ολυμπιακός αν είχε δύο ακραίους του στυλ Τζόλη ή Ζίβκοβιτς, θα είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει και στην Ευρώπη και επίσης παίζει ρόλο και ένα ακόμα σύνολο πραγμάτων, από το πλάνο μέχρι τον προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.