Κούτσης: «Θα περνάμε στους ομίλους του Conference και θα βγαίνουμε στα μπαλκόνια!»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής σκιαγράφησε την εμφάνιση της ομάδας της Θεσσαλονίκης απέναντι στη Ριέκα, την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με φόντο την Ευρώπη αλλά και τον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στο σχόλιο του για τον ευρωπαϊκό αγώνα, ανέφερε: «Την εικόνα του ΠΑΟΚ θα την χώριζα στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Του έλειπε η αποτελεσματικότητα και δικαιούταν ένα ακόμη γκολ, καθώς είναι καλύτερη ομάδα από τους Κροάτες και θα πάρει την πρόκριση. Πρέπει να την πάρει, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για την Ελλάδα. Θα φτάσει η Ελλάδα σε σημείο να παίρνουμε πρόκριση σε ομίλους Conference League και θα βγαίνουμε στα μπαλκόνια».

Για τον αγώνα ρεβάνς στην Κροατία: «Πρέπει να είναι συλλογική προσπάθεια για να περάσει το εμπόδιο της Ριέκα και θέλει ένα 20% περισσότερο από ότι έδωσαν στο δεύτερο μέρος. Λείπει από τον ΠΑΟΚ η αποτελεσματικότητα και αποτέλεσε εμπόδιο για τη νίκη. Θα πρέπει να έχει έναν κυριαρχικό ρόλο στη ρεβάνς και να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.