Κούτσης: «Ρωσική ρουλέτα το παιχνίδι με τη Γάνδη»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2022

Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις κλήσεις στην εθνική ομάδα, αλλά και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γάνδη.

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι των Κ17 μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει πιο ποιοτικά παιδιά και προσπαθεί να διασπάσει. Ο Άρης μεσοεπιθετικά δεν έδειξε κάτι, δεν απείλησε, εκτός από ένα φάουλ. Βλέπω, όμως, καλή διάθεση και καλό παιχνίδι. Μπράβο. Το βασικότερο στοιχείο είναι που εκπαιδεύονται. Από τον ΠΑΟΚ μου άρεσε ο Τζίμας. Είναι δυναμικός, έχει ποιότητα και διαθέτει ταχύτητα. Εύχομαι να απασχολήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να διακριθεί. Από τον Άρη δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισα κάποιον. Έκανε μία συνολική προσπάθεια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό» είπε αρχικά.

Για τις κλήσεις στην εθνική ομάδα σημείωσε: «Ο προπονητής κάνει τις επιλογές με βάση το μοντέλο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει. Αν έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πογιέτ και δεν τους κάλεσε, τότε τους αδικεί. Για να το καταλάβει και ο κόσμος αν θέλει να παίξει αμυντικά, θα ψάξει πιο αμυντικογενείς, αν θέλει να παίξει πιο επιθετικά, θα ψάξει πιο ποιοτικούς. Το θέμα είναι και με ποιον παίζεις.»

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Γάνδη: «Είναι απώλειες όλοι όσοι λείπουν. Όταν μειώνονται οι επιλογές τότε αντιλαμβάνεσαι και το πρόβλημα. Οι τρεις που λείπουν (σ.σ. Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί) είναι καθοριστικοί. Όσον αφορά το παιχνίδι, εκτιμώ ότι θα είναι ρώσικη ρουλέτα. Είναι πολύ καλή ομάδα η Γάνδη. Ακολουθεί πιστά το πλάνο της, αλλά δεν είδα κάποιον παίκτη να κάνει την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα και μπορεί να διαχειριστεί το σκορ. Θα δούμε και πώς θα προσεγγίσει ο Λουτσέσκου το παιχνίδι.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.