Κούτσης: «Προτιμώ το «αντιποδόσφαιρο» με νίκες, παρά το 2-2 και το 3-3»

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ και τον... τερματοφύλακα Σβαμπ θυμούμενος και το δικό του πέρασμα κάτω από τα γκολπόστ.

«Φυσικά και το θυμάμαι. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν από τα χειρότερα της καριέρας μου. Εγω περίμενα να κάνουν αλλαγή και ήρθαν από τον πάγκο και μου είπαν δεν έχουμε άλλη αλλαγή, ήμουν τελείως εκτός αγώνα. Είχα κάνει ένα πολύ κακό ματς, αλλά με αυτό τον τρόπο έγινα το πρόσωπο της αγωνιστικής. Είχα κάτσει κάτω από την εστία περίπου 18 λεπτά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιξα τερματοφύλακας, είχα μία αντίληψη. Το ζητάς μόνο αν θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Μέχρι 15-16 χρονών, άλλωστε, έπαιζα και μπάσκετ.»

Τόνισε ότι: «Το γκολ του Κούρτιτς είναι θέμα αντίληψης και ταλέντου» ενώ για την αμυντική λειτουργία επεσήμανε: «Πέρσι κάθε αγωνιστική ο ΠΑΟΚ δεχόταν τουλάχιστον ένα γκολ, όπως ο Ολυμπιακός φέτος. Προσωπικά, προτιμώ το «αντιποδόσφαιρο» με νίκες και να μην είναι τόσο ελκυστικό το θέαμα. Εκτός αν θέλεις το 2-2 και το 3-3 με ωραίο ποδόσφαιρο και να μην παίρνεις βαθμούς... Θεωρώ, όμως, ότι θα έρθει και το θέαμα στην πορεία. Αν τα βάλεις κάτω, και η πρόκριση κόντρα στη Λέφσκι χάθηκε από την άμυνα. Η άμυνα φέρνει το πρωτάθλημα και η επίθεση τα εισιτήρια...»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.