Κούτσης: «Ο Γκαρσία ζει τον μήνα του μέλιτος, θα έπαιρνα ένα στόπερ στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Αρη, Γιώργος Κούτσης, και μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις που έχει για τον προπονητή Γκαρσία αλλά και σε ποια θέση πονάει ο Δικέφαλος.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Στις μέρες που διανύουμε το ποδόσφαιρο είναι μια συντροφιά, ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σιγά σιγά. Τα πρωτόκολλα και όλη η διαδικασία με τον κορωνοϊό κοστίζουν και αυξάνει το κόστος για τους παράγοντες, εμείς οι προπονητές κινούμαστε σε άγνωστα μονοπάτια».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον προπονητή Γκαρσία: «Εχει την αποδοχή του κόσμου, είναι πολύ θετικό αυτό. Όπως όλοι οι προπονητές, διανύει και αυτός τον μήνα του μέλιτος. Όταν περάσει αυτός ο μήνας, θα τον κρατήσουν τα αποτελέσματα στον πάγκο. Τη φιλοσοφία ενός προπονητή την ορίζουν οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει το ρόστερ να υποστηρίξει τη φιλοσοφία κάθε προπονητή και είναι αυτό ένα πλεονέκτημα. Οι μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, να παράγουν φάσεις και γκολ για να πάρουν αυτό που θέλουν όλοι, τη νίκη».

Για το που πονάει ο ΠΑΟΚ: «Εχει καλούς ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ, εγώ θα έπαιρνα ένα πιο ποιοτικό στόπερ για να με βοηθήσει να χτίσω το παιχνίδι από πίσω. Είναι εξαιρετικοί αμυντικοί και ο Βαρέλα και ο Ινγκασον αλλά δεν βοηθούν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Επίσης, θα ήθελα έναν ηγέτη στα χαφ, ένα καλό Μαουρίσιο, έναν καλό οργανωτή. Ο Τσόλακ στην επίθεση δεν με έχει πείσει ακόμη».

Για την επάνοδο του Βιεϊρίνια: «Χρειάζεται παιχνίδια για να επιστρέψει. Είναι μεγάλος σε ηλικία ο Αντρέ αλλά θα επιστρέψει σχετικά γρήγορα. Η διάρκεια δεν ξέρω πόση θα είναι, μέχρι που θα αντέξει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.