Κούτσης: «Ο Άρης ήθελε τη διάκριση - Ο ΠΑΟΚ είχε έπαρση»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που ανέλαβε τον Πανηλειακό, μίλησε αναφορικά με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη, σημειώνοντας πως η διαφορά των δύο ομάδων ήταν στη διάθεση για διάκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη, ανέφερε: «Σίγουρα κανείς δεν περίμενε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, δεν έπεισε και δεν ξέρω πόσο θα μπορέσει να αλλάξει. Δεν ξέρω αν θα προλάβει να αλλάξει μέχρι τη ρεβάνς. Συγχαρητήρια στον Άρη γιατί έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο Άρης είχε τη δίψα της διάκρισης, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε λίγο έπαρση στο παιχνίδι του».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: «Ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο παρά τις απουσίες που είχε και νομίζω ότι είναι δικαιολογία. Στον Άρη έβλεπες να θέλει μέχρι το 90΄να σκοράρει, είχε ένα μεγάλο πάθος. Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, θα έλεγα πως αυτός είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον ίδιο, υπογράμμισε: «Είναι πιο δύσκολο στον Πανηλειακό από τον ΠΑΟΚ, γιατί εκεί δίνεις μάχη για να προσφέρεις στον παίκτη το φαγητό του, στις διαπραγματεύσεις μπαίνει το αν έχει ένα γεύμα ή δύο. Εγώ θα δώσω μάχη για να μου πάρει η ομάδα έναν άνθρωπο για τις αναλύσεις στην ομάδα με 400 ευρώ τον μήνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.