Κούτσης: «Να το πάει... λάου - λάου ο ΠΑΟΚ - Να γυαλίζει το μάτι των παικτών»

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής μίλησε αναφορικά με τα όσα περιμένει να δει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας από τον ΠΑΟΚ και τη Μαρσέιγ στη μεγάλη αναμέτρηση για τους «8» του Conference Leauge, το πως θα επηρεάσει τους παίκτες η ατμόσφαιρα από 30.000 φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και για τα δικά του προγνωστικά για τη βραδινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Ελπίζω να περάσει ο ΠΑΟΚ, υπάρχει υπέρμετρη αισιοδοξία στον κόσμο της ομάδας, αγωνιστικά ωστόσο παίζει με μία πολύ καλή ομάδα. Κατά την άποψη μου είναι 50-50 το παιχνίδι γιατί δεν μπορούμε να μηδενίζουμε μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, καλό προπονητή, καλοδουλεμένη ομάδα από ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας».

Για να προσθέσει: «Καλό είναι να μην δεχτεί γκολ ο ΠΑΟΚ για να αυξήσει τις πιθανότητες του, θα πρέπει να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό, αλλά όχι πολύ γρήγορο, έναν ρυθμό λάου - λάου. Θα πρέπει να είναι πειθαρχημένος και όλοι οι παίκτες να δείξουν την απαραίτητη αυταπάρνηση στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον παίκτη που θα επέλεγε μεταξύ Ελ Καντουρί και Τσιγγάρα: «Από τη στιγμή που θέλω να πετύχω ένα γκολ, ο Καντουρί είναι πολύτιμος αν είναι σε καλή κατάσταση. Ειδάλλως θα μπορέσει να κρατήσει τον Καντουρί στον πάγκο και να τον βάλει στη ροή του αγώνα».

Για τον πως θα επηρεάσει η ατμόσφαιρα της Τούμπας τις δύο ομάδες: «Η ατμόσφαιρα της Τούμπας θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, μέσα σε 3 ώρες εξάντλησε τα εισιτήρια και αν είχε και άλλα θα τα είχε εξαντλήσει και αυτά και ελπίζω να φύγουν με μία χαρά. Μετά από αυτό το παιχνίδι, αποκτά επιπλέον ευρωπαϊκή αίγλη ο σύλλογος. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και για τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να γυαλίζει το μάτι τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.