Κούτσης: «Με Τζόλη να «χτυπήσει» ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το σημερινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, εκτιμώντας πως ο Δικέφαλος θα πρέπει να «χτυπήσει» τον αντίπαλό του από την πτέρυγα του Τζόλη σε πιθανό miss match με τον Ανδρούτσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πιο προσεγμένη προσέγγιση που αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στο ματς:

«Προφανώς θέλει ο Μαρτίνς να διατηρήσει τη διαφορά που υπάρχει. Με κάνει να σκέφτομαι πως ο προπονητής του Ολυμπιακού πηγαίνει για δύο αποτελέσματα. Σκέφτομαι πως δεν τον… χαλάει η ισοπαλία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσει το παιχνίδι. Και η ισοπαλία, ανάλογα με την εικόνα τον ομάδων, θα τον ικανοποιήσει. Το βλέπει πολύ ψυχρά, λογικά και σκέφτεται να διασφαλίσει να μη χάσει κι αν μπορέσει να κερδίσει το παιχνίδι, καλώς».

Για το δίδυμο Ανδριούτσου-Τζόλη που πιθανώς εμφανιστεί:

«Υπάρχει miss match εκεί. Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ο παίκτης αυτός. Δεν έχει μια ανάλογη απάντηση ο προπονητής του Ολυμπιακού. Από εκείνη την πλευρά θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού με τον Τζόλη».

Για την κατάσταση του Ζίβκοβιτς:

«Φαίνεται και ο Ζίβκοβιτς να είναι ντεφορμέ,. Περιμένει πάρα πολλά ο σύλλογος από τον ποδοσφαιριστή αυτόν. Πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς να βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα. Αν παίξει ο Βαλμπουενά δεν πρέπει να τον φοβηθεί ο ΠΑΟΚ. Ο Φορτούνης είναι πιο επικίνδυνος και σε δημιουργία και σε εκτέλεση. Έρχεται πιο εύκολα στο γκολ ο Φορτούνης. Αν δεν είναι στην 11αδα ο Φορτούνης θα έχει επιπλέον «αβαντάζ» ο ΠΑΟΚ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια:

«Αν δούμε τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τρεις παίκτες διακρίνονται πιο πολύ. Τζόλης, Ουάρντα και Ίνγκασον. Δεν φτάνουν. Θέλει περισσότερους παίκτες να βρουν τα πατήματά τους για να βοηθήσουν την ομάδα και να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ με εποχή Σαββίδη οφείλω να πω ότι κάνει μια από τις χειρότερες πορείες του».

Για τη διαμόρφωση του ρόστερ του ΠΑΟΚ μετά το νταμπλ:

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε κάτι: Άλλο καλός ποδοσφαιριστής, άλλο δεν αποδίδει. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Καντουρί, ο Σβαμπ, ο Ζίβκοβιτς δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι αντίθετος με τη λογική ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες. Έχει Τζόλη ο Ολυμπιακός; Τους θεωρώ καλύτερους από το Μασούρα ή τον Βρουσάι. Δεν μπορούμε να τους απαξιώσουμε. Πρέπει να τελειώσει η σύγκριση με την ομάδα του νταμπλ. Έκαναν τον κύκλο της εκείνη η ομάδα. Πρέπει να δούμε ποιος επέλεξε τους παίκτες. Ποιος επέλεξε τον Τσόλακ; Επένδυσε πολλά χρήματα και ο παίκτης αποδείχθηκε ανεπαρκής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.