Κούτσης: «Η Μπριζ ήταν σε όλα ένα επίπεδο πάνω - Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει τον τίτλο»

Metrosport Team19 Απριλίου 2024

Για την ήττα αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Μπριζ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Κούτσης, στo Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τον αποκλεισμό της Μπριζ: «Δεν καταλάβαμε και δεν αναγνωρίσαμε από το πρώτο παιχνίδι την ανωτερότητα της Μπριζ. Θεωρήσαμε ότι χάσαμε γιατί δεν ήταν η μέρα μας και στην Τούμπα θα προκριθούμε. Ήταν σε όλα τα επίπεδα πιο πάνω. Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό. Ο μέσος όρος ηλικίας παίζει ρόλο αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Τάισον έπαιζε σε υψηλούς ρυθμούς. Η Μπριζ  ήταν τακτικά άψογη και με λύσεις από τον πάγκο, είχε τρομερή αυτοπεποίθηση. Η ανωτερότητα του αντιπάλου ήταν τέτοια και οφείλουμε απλά να του σφίξουμε το χέρι».

Για το αν υπήρχε κόπωση στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Παίζει ρόλο αυτό γιατί οι ομάδες μας δεν είναι συνηθισμένες και δεν έχουν το απαραίτητο ρόστερ. Υπήρχε μια κόπωση αλλά ο αποκλεισμός έχει ένα «καλό» καθώς αφαίρεσε ένα καρπούζι από τη μασχάλη. Έχει ένα στόχο που δεν είναι ακατόρθωτος. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα φαβορί και θα διεκδικήσει τον τίτλο με ό,τι έχει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.