Κούτσης: «Γυάλιζε το μάτι των παικτών του ΠΑΟΚ, κατώτερος των περιστάσεων ο Άρης»

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο χθεσινό ντέρμπι πόλης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, σχολιάζοντας όσα είδε στην αναμέτρηση. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νέα του περιπέτεια στον Άγιο Νικάλαο:
«Προέκυψε αυτή η συνεργασία, οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και η ομάδα έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Υπάρχει θέληση η ομάδα να πετύχει και να εξελιχθεί η ομάδα αγωνιζόμενη στις μεγαλύτερες κατηγορίες και ευελπιστούμε να το πετύχουμε. Υπάρχει ταλέντο, όρεξη, διάθεση και οι Κρητικοί αγαπούν το ποδόσφαιρο.»

Η γενική εντύπωση που του άφησε το ΠΑΟΚ - Άρης: «Ο Άρης φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, είχε μεγαλύτερη θέληση να πάρει το ντέρμπι. Έδειξε ότι θα μπορούσε να πετύχει και ένα ή δύο τέρματα που θα του εξασφάλιζαν από νωρίς την νίκη, αλλά το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον ως το φινάλε και πιστεύω εν τέλει δίκαιο αποτέλεσμα.»

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Η απειλή από τις στατικές φάσεις με τον Ίνγκασον δεν αποτέλεσε κάποια έκπληξη. Όταν έχεις προσωπικότητα αυτό εκπέμπει έναν ηγετικό χαρακτήρα. Τα μηνύματα που περνάει στον Κουλιεράκη είναι πολλά και αν είναι καλός δέκτης έχει να μάθει πολλά.»

Για την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ (Σβάμπ - Αουγκούστο - Κωνσταντέλια): «Υπάρχει μια τέλεια χημεία, έχουμε ενθουσιασμό, νιάτα, ταλέντο , δίψα για διάκριση και όλα αυτά παρουσιάστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι. Έλαβαν το μήνυμα ότι είναι ένα ντέρμπι και έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, συνολικά ότι γυάλιζε το μάτι τους.»

Για την δυσκολία στο γκολ που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ: «Υπάρχει ένα θέμα στην αποτελεσματικότητα, άλλες φορές είναι είτε έλλειψη συγκέντρωσης, είτε έλλειψη αποτελεσματικότητας. Εγώ στέκομαι στην απόδοση, αν υπάρχει σταθερότητα τα αποτελέσματα θα έρθουν. Σίγουρα παίζει ρόλο αλλά υπάρχει πολύς δρόμος και θα φανούν όλα στα play-off.»

Για τις αλλαγές του ΠΑΟΚ και αν υπάρχει έλλειμα σε ποιότητα: «Σίγουρα το ότι δεν έχουν σταθερό ρυθμό δεν τους επιτρέπει να έχουν την ίδια απόδοση με τους βασικούς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές ή δεν μπορούν να βοηθήσουν. Πρέπει να υπολογίσουμε ότι για παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί έχουν κλείσει τον κύκλο τους στην ομάδα.»

Για την πίεση της νίκης που υπήρχε στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα όταν διαχειρίζεσαι ένα υπέρ σου αποτέλεσμα λειτουργεί και το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Χρειάζεται και η διαχείριση σε τέτοια παιχνίδια. Έδειξαν ότι αντέδρασαν στην πίεση και πως δεν έβλεπαν άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη, οπότε ανταποκρίθηκαν θετικά.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.